Bir kadın ama asil onurlu dik duruşlu adı fatma ,Hz Fatmanın aklı ve onuru gibi “Ben konsolosluğuma girecem” Dedi!!
Avrupanın başkentlerinden  biri olan Roterdam da ,O hal ilan ettir di!!!
Bu avrupa ne zavallı ya!!
Defalarca gözlerimle şahit olduğum vakıalar olmuştu,Berlin sokaklarında...
Polislerin insanlar üzerine güç gösterisi yapışlarına...
   Ellerindeki çop’ları ,bindikleri atları ve yanlarına aldıkları köpekleri bir güç sanıyorlar. Peh!!!
  Ya bunlar ile mi,türk milletini korkutacaksınız.
Ama hak vermek lağzım ,onlar anca bunlardan korkarlar.
Nerde avrupalı millet de ,vatan aşkı!? Ey medeniyeti kalmamış ,haclı millet!!! Bizim imanımız ve medeniyetimiz Sonsuzdur. Bugün evet oyunu vermekte kararsız kalan vatandaşlarımız!!! Buyrun bakın olaylara Avrupa neden kudurdu!!! İç işlerimize müdahale neden edilmektedir. Alman millet vekili (boş ver kökenini) Meclisinde kalkmış hayır denmeli diyor.   Sen kimsin lan!!! Bizim işimize karışma!! Otur oturduğun yerde,sabrımızı iyice taşırma. Alman devlet tv kanalı hayır kampanyasına desteğe başladı. Lan ne oluyor!!! Nedir bu korkunuz? Avrupa anladıki,”türk milleti artık uyandı.” Biz Reis dedik. Biz seninleyiz diye slogan atmadık Yürekten haykırdık. Çünkü!! Biz artık bu haclı seferlerinin oyunlarına kanmayacağız. Bizim için kefenini giyip bu yola çıkan Cumhurbaşkanımıza tam yetkiyi Severek isteyerek vereceğiz. 
Hayırcıların deyimi ile “tek adam’a”Evet diyeceğiz. Avrupa ,50’yi aşkın senedir,ülkelerinizde canla başla çalışan bu milleti tanıyın artık da!! Bir milli maç zaferini, çılgınca kutlayan Bizler değil miyiz? Yahu almanyada bir türk dügününde sokaklar korna sesleri ile inler. Caddelerde halaylar-horonlar çekilir. Al-kırmızı bayraklar ile süslenir  Arabalar...   Biraz görebilseydiniz bizleri.. Bizler öylesine sevmeyiz vatanımızı. Laf olsun diye demeyiz “Biz Türk Milletiyiz “diye. Bizler kanımızın rengini bayrağımıza neden verdik ?hele düşünün “Ey avrupa” Son damlasına kadar akıtmaktan hiç ama hiç tereddüt etmeyiz. 11mart gecesi Roterdam sokaklarını görenler şaştılar. Polisler atlı ,köpekli saldırıya geçtiler. Türklerin ellerinde sadece ve sadece Onurla taşıdıkları ay-yıldızlı bayrakları vardı.  
Bizlerin ellerimizdeki bayraklardan ürken bir millet bunlar işte. Şimdi hala neden hayır mücadelesi yaptıklarını anlamadınız iseniz Gidin kanınızı tahlil ettirin!!! Belki hastanede size haclı kanı vermişlerdir. Bu kanı taşıdığım için gurur değil onur duyuyorum. 
Neden onur derseniz;kuranı kerimde yüce rabbimiz ;”gurur aldatır kulları” buyuruyor. Onur ise bizleri yüceltir. Ey değerli milletim,bu oyunları bozmanın vakti geçti. 15 Temmuz ile başlattığımız mücadeleyi 16 nisan ile taçlandıralım mı!? “Evet’mi” Bende sizleri seviyorum”EVET”
Saygılarımla