Özgür Özel Çin’in Ankara Büyükelçisi Shaobin ile buluştu Özgür Özel Çin’in Ankara Büyükelçisi Shaobin ile buluştu

Antalya'da huzurevinde 2 kişiyi soğukkanlılıkla katledip 1 kişiyi ağır yaralayan 65 yaşındaki İzzettin Süğüt'ün saldırıyı gerçekleştirdiği anlar güvenlik kameralarına yakalandı. Görüntülerde güvenlik görevlisinin Süğüt'ü elinde bıçakla görünce kaçmaya başladığı, saldırganın da peşinden gittiği belli oluyor.

Görüntülerin devamında güvenlik görevlisi olay yerinden kaçarken, İzzettin S.'nin de merdivenlerden inip huzurevinden uzaklaşmak için harekete geçiyor.

Antalya'daki huzurevi katliamının görüntüleri ortaya çıktı

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Süğüt, Antalya Cinayet Büro Amirliği'ndeki ilk ifadesinde, "Beni sürekli şikayet ediyorlardı. Dedikodumu yapıyorlardı. Sürekli hakkımda konuşuyorlardı" diye konuştu. Huzurevinde 4,5 yıldır kalan ve diğer kişilerle de tartıştığı öğrenilen Süğüt'ün, meyve bıçağı ile saldırıda bulunduğu öğrenildi.

DEFALARCA BIÇAKLADI

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasında, hayatını kaybeden Selçuk Goncegül'ün 30'a yakın, Ali Serdar Batır'ın göğüs bölgesinde 3, ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Ahmet Özdemirel'in de 20-25 arası bıçak darbesi aldığı öğrenildi.

HUZUREVİNDEN BU SABAH KOVULUYORMUŞ

4,5 yıldır huzurevinde kalan Süğüt'ün huzurevindeki diğer kişilere sürekli rahatsızlık verip, tartıştığı, bu nedenle yönetim tarafından huzurevinden çıkarılma kararı alındığı, bu sabah itibarıyla da ayrılmasının planlandığı öğrenildi.