Ara tatilde okullar ne zaman kapanacak? Kasım’da okullar ne zaman açılacak? Milli Eğitim Bakanlığı, resmi sitesinde 2023-2024 Eğitim Takvimi'ni açıkladı. Milyonları ilgilendiren duyuruda okulların ne zaman kapanacağına ilişkin ayrıntılar da verildi. Bununla birlikte Kasım ayı ara tatilinin tarihi de açıklandı. İşte bu ve daha fazla habere ilişkin aytıntılar haberimizde. 

MEB yeni müfredatı duyurdu! İşte "Türkiye Yüzyılı Maarif Model" ayrıntıları... MEB yeni müfredatı duyurdu! İşte "Türkiye Yüzyılı Maarif Model" ayrıntıları...

ARA TATİLDE OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

Milyonların merakla beklediği ara tatil duyurusu, aynı zamanda okulların ne zaman kapanacağı sorusunu da getirdi. MEB'in resmi sitesinde yer alan bilgilere göre Kasım ayı ara tatili ile birlikte okullar, 10 Kasım'da çalan son ders ziliyle birlikte kapanacak. 

MEB'de 2

KASIM’DA OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Kasım ayı ara tatilinin 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasın yapılması beklenirken araya haftasonu tatilinin de girmesiyle birlikte tatilin 9 güne çıkacağı belirtildi. Haftasonu tatilinden sonra okullar, 20 Kasım'da açılacak.