Zirve yarışında alınan kötü sonuçlar sonrası puan farkının kapanması ile liderliği Medipol Başakşehir’e kaptıran Galatasaray’da yönetim Igor Tudor’u takımdan gönderdi. Yönetimin bu karar da belki de geç bile kaldığını söyleyebiliriz. Çünkü zirve yarışındaki rakiplerine fark atan Galatasaray’ın bu sezon rahat şampiyon olacağı konuşulurken, son haftalarda alınan kötü sonuçlar sonrası  ligde ikinci sırada yer alması tüm spor dünyasını şaşırtan diğer bir detay oldu. Yönetimin ise Igor Tudor sonrası takımın başına Fatih Terim’i getirerek adeta isabetli bir karar vermiş olduğunu düşünüyorum.
Fatih Terim’in takımın başına gelmesinden sonra Florya’da adeta bambaşka bir hava esmeye başladı. Takımın Göztepe karşılaşmasında gösterdiği performans Tudor sonrası takımın şampiyonluğa kenetlenmiş bir şekilde sahada olduğunun en büyük kanıtı oldu. Galatasaray’da bazı eksikliklerin olduğunu dile getiren Terim en kısa sürede bu eksikliklerin tamamlanmasını yönetime iletmişti. Şuan için takımda sol bekte Latovlevici dışında bir alternatifinin olmadığını belirten tecrübeli hoca her zaman olduğu gibi takımda her pozisyonda mutlaka bir yedek futbolcusunun olmasını yineledi.
ASAMOAH TRANSFERİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Aslan’ın sezon başından beri almak istediği Juventus’un sol beki Kwodwo Asamoah için henüz bir sonuca ulaşılamaması Terim’i zor durumda bırakıyor olsada Sarı-Kırmızılı ekip bu transferi bitirerek sol bekteki eksikliği tamamen çözmek istiyor. Asamoah dışında alternatiflerde düşünen yönetim lige verilen arada bu sorunu çözmeye çalışıyor. Ligin ikinci yarısına yetiştirilmesi beklenen sol bek transferi, takım için büyük bir sorunu da aslında ortadan kaldırmış olacak. Takımın her pozisyonda mutlaka bir opsiyonu bulunurken şuan için tek sıkıntının sol bekte olması. Latovlevici’den alınan performansın tam istedikleri gibi olmaması hocanın durumunu zora sokuyor. Sarı-Kırmızılılar bu sorunu çözerek ligde yeniden ağırlığını hissettirerek şampiyonluk yarışındaki rakiplerine gözdağı vermeyi planlıyor. İlerleyen günlerde yönetimin bu bölge için transferde nasıl bir yol izleyeceğini bekleyip göreceğiz...