Evet, Mısır Kraliyet Ailesinde ensest bir ilişki yaşanıyordu ve bunun sebebi gücü ve parayı aile içinde tutmak istemeleriydi. Anneler oğulları ile kız ve erkek kardeşler birbirleriyle evlenerek bu sapık soylarını devam ettirmekteydiler!
Britanya Hanedanlığında da durumun böyle olduğunu, dolayısıyla İngiliz Kraliyet Ailesinin Firavun soyundan geldiğini geçen haftaki yazımda belirtmiştim. 
Şimdi, günümüzde halen nasıl, Firavun soyu tarafından yönetildiğimizin kanıtlarına bakalım...
Hz. Yakup’un taşı, kraliçenin tahtındadır ve Kraliçeler taçlandırılırken simgesel bir mısır piramidinde taçlandırılır.
Kraliyet tacında 12 İbrani kavmi temsil eden 12 taş vardır. Britanya Bayrağı yine 12 kavmi simgeler...
Avrupa Birliği Bayrağında da aynı şekilde 12 yıldız vardır. 
Kraliyet tacının tabanında bulunan 12 kavmi simgeleyen 12 taş Kenan ülkesi rahiplerinin göğüslerinde de bulunmaktadır. Ve Britanya Bayrağının kırmızı, beyaz ve mavi renkleri Mısır’ın 3 tacıyla aynıdır. Kraliyet asası eski Mısır’dan gelmektedir. Ve bu asada dünyanın en büyük elması ‘’Afrikanın Yıldızı’’ bulunmaktadır.
Arı simgesi kraliçenin kraliyet giysilerinde bulunmaktadır. Bu eski Mısır’da  kraliyetin ve Mısır’ın simgesiydi... 
Britanya kraliyet armasındaki semboller, Britanya’nın ibrani kökenlerini göstermektedir. 
Hakimler ve kraliçenin üst düzey memurlarının giydiği başlıklar, yine eski Mısır dönemimden kalmaktadır. 
Kuran-ı Kerim’de bildirilen Firavun örneği, sadece Musa’nın karşısındaki Firavun’u değil, kendi güç ve düzeniyle Tanrı’nın tekliği ve otoritesine kafa tutan herkesi anlatmaktadır!
Şeytanın hizmetkarı olan Firavun soyunun ülkemizdeki ismi, Amerika’dan yönetilen bir cemaatin lideri olan Fethullah Gülen’dir!
Adamları ise;
Abdülhamit Bilici, Ekrem Dumanlı ve Bülent Keneş’tir...Bakınız, nasıl?
En büyük şeytani yürüyüş olan haçlı seferlerini öven ve Papa’nın elini öpen bir lider!
Fethullah Gülen! 28 Şubat darbesinde din, iman ve başörtüsü düşmanı askerlerin yanında yer alan bir lider! Fethullah Gülen!
Ve İsrail’le iş tutan bir gazeteci kadrosu...
Bülent Keneş, Kerim Dalcı... Türk Hükümetinin, Gazze’ye yardım götüren gemi yolcularını İsrail’in engellemesini eleştirdiği bir dönemde, orgnizatörlerde suç bulan ve  ‘’Otoriteye karşı çıkmaktansa, önceden İsrail’den izin alınması gerekirdi!’’ diyerek Müslümanları katleden İsrail’e biad eden bir lider! Gazze’ye yapılan saldırıları ‘’İsrail hava kuvvetleri, terör örgütlerine ait 7 hedefi vurdu!’’ şeklinde televizyon kanalında haber yaptırarak  siyonizme selam çakan bir lider! Fethullah Gülen!
Gariban Anadolu halkından topladıkları paralarla,  yüksek binalar sahibi İrem ve Firavun gibi, plazalar diken bir lider!
Fethullah Gülen! Kelimeyi Şehadetteki ‘’MuhammedenResulullah’’ kısmını rahatça çıkartabilen bir Lider!
Fethullah Gülen!
                                                                                   *********
“Yahûdiler ve Hıristiyanlar hahamlarını, papazlarını ve Meryem oğlu İsa’yı Rab edindiler. Oysa ki onlar da ancak tek  olan Allah’a ibâdet etmekle emrolunmuşlardı. Ondan başka hiçbir ilah yoktur. Allah, onların eş tuta geldikleri her şeyden beridir/yücedir.” (TEVBE SURESİ/31)
 Peygamberimiz bu ayeti okuduktan sonra AdîbHatem şöyle der:
‘’Hıristiyanlar ve Yahudiler papazlarını ve hahamlarını Rab/ilâh edinmezlerdi ki...’’
Onun bu sözleri üzerine Allah’ın Rasûlü şöyle buyurur:
‘’Hayır! İş senin anladığın gibi değildir. Papazlar ve hahamlar, Allah’ın helâl kıldıklarını onlara haram kıldılar; haram kıldıklarını da helâl kıldılar. Onlarda papazların ve hahamların, Allah’ın emirleri ve yasakları ile çatışan buyruklarını benimsediler ve onlara tâbii oldular. Bu tutumları ile Yahûdiler ve Hıristiyanlar Allah’ı bırakarak hahamlarını, papazlarını ve Meryem oğlu İsa’yı Rab edinmiş oldular.’’
*************
Şimdi, tarihe, günümüze, günümüzün (sözde) din alimlerine ve onların nasıl da soylarına çektiklerine; nasıl da özlerine döndüklerine ve onları ilah yapıp tapan zihniyetlere bakalım!
Fethullah Gülen’in  anneden Yahudi; babadan Ermeni olduğunu (geçte olsa) toplum olarak idrak ettik! Peki ya diğerleri?
İngiliz casusu mason din alimleri, devlet adamları ve  (sözde) aydınlarımız?
Bu isimlerin ‘’asıllarında’’ kim olduklarını anlayabilmemiz  için; illa darbe girişiminde mi bulunmaları gerekiyor? Peki ya ‘’Türküm!’’ deyip ‘’Müslümanım!’’ deyip bu ecdadı batılılaştırdıktan, kültüründen ve dininden uzaklaştırdıktan sonra  tarihin tozlu sayfalarında ‘’KAHRAMAN’’ sıfatıyla yer bulan kişiler?
Anneleri kimdi? Babaları kimdi? De... Bize yıllarca ‘’Türk!’’ diye ‘’Müslüman!’’ diye... Yutturdular ve okuttular! Yaptıklarına ve  soy ağaçlarına (doğru kaynaklardan) bakın! 
Eğer hala daha  onların ‘’Türk!’’ ve ‘’Müslüman!’’ olduklarını  düşünüyorsanız;
Heykellerini  yapın ve tapınmaya devam edin!..