Son dakika Beşiktaş haberleri... Süper Lig'de oynadığı son maçta Ankaragücü'nü Muçi ve Muleka'nın golleriyle 2-0 mağlup ederek 5 maçlık galibiyet hasretini sonlandıran siyah-beyazlılar, bu kez rakibiyle Türkiye Kupası yarı finalinde karşı karşıya geliyor. Beşiktaş, çift maç eleme sistemine göre oynanacak zorlu eşleşmenin ilk maçından iyi skorla dönerek 7 Mayıs'ta oynanacak rövanş maçına avantajlı çıkmak istiyor.

Semih yok

Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Hafif sakatlığı olan Semih Kılıçsoy Ankara'ya götürülmedi. Ayrıca siyah-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Amir, Rebic, Tayfur, Bakhtiyor, Onur ve Emrecan Terzi mücadelede forma giyemeyecek. Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ise sadece Alper Uludağ'dan yararlanamayacak.

Beşiktaş, Rizespor karşısına 4 değişiklikle çıktı Beşiktaş, Rizespor karşısına 4 değişiklikle çıktı

Kupada 16. randevu

İki ekip, Türkiye Kupası’nda 16. kez rakip olacak. Daha önce kupada oynanan 15 müsabakada siyah-beyazlılar 9, sarı-lacivertliler de 3 defa kazandı. 3 karşılaşma ise berabere sona erdi. Söz konusu maçlarda Beşiktaş, rakip fileleri 17 kez havalandırırken, kalesinde de 11 gole engel olamadı.

Muhtemel 11'ler

Ankaragücü: Bahadır, Kitsiou, Radakovic, Mujakic, Kazımcan, Tolga, Pedrinho, Morutan, Efkan, Bassogog, Sowe

Beşiktaş: Mert, Svensson, Necip, Colley, Masuaku, Musrati, Gedson, Ghezzal, Muçi, Rashica, Muleka.