Sergen Yalçın, Antalyaspor'da kalacak mı?  Geleceğine dair konuştu... Sergen Yalçın, Antalyaspor'da kalacak mı? Geleceğine dair konuştu...

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş iç transferde hareketlenmeye başladı. Yaşadığı ağır sakatlık sonrası sahalara dönen milli stoper Tayyip Talha Sanuç'un sözleşmesini zam yaparak 2027 yılına kadar uzattı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, ''Kulübümüz, 2022-23 sezonundan bu yana Futbol A Takımımızın kadrosunda bulunan profesyonel futbolcumuz Tayyip Talha Sanuç’la 2026-27 sezonu sonuna kadar sözleşme uzattı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba ile bir araya gelen futbolcumuz Tayyip Talha Sanuç, yeni sözleşmeyi imzaladı. Samet Aybaba, yeni dönemde Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Tayyip Talha Sanuç’a başarılar diledi.'' ifadelerine yer verildi.

Siyah-beyazlı kulüp ayrıca 3 genç futbolcuyla daha sözleşme yenilediğini, ''Gelişimlerini Beşiktaş Futbol Akademisi’nde tamamlayan, sahip oldukları potansiyel ve yetenekle gelecekte Kulübümüze ve Türk futboluna önemli hizmetlerde bulunacaklarına inandığımız genç futbolcularımızdan Serkan Emrecan Terzi ile Göktuğ Baytekin’in sözleşmeleri 2026-27 sezonu sonuna kadar, Yakup Arda Kılıç’ın sözleşmesi ise 2027-28 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.'' sözleriyle açıkladı.