Bilal Hancı kimdir? Eşini aldattığı video görüntülerini kim paylaştı? Kafalar kanalında yayınlar yaparak ünlenen Bilal Hancı, İşte Benim Stilim yarışmasıyla yıldızı parlayan Esin Çepni ile yaklaşık 2 yıl önce evlenmişti. İkilinin bir ayrılıp bir barışmalarıyla gündeme gelselerde şimdi de ihanet videolarıyla en çok merak edilen çift oldular. İşte konuya dair son bilgileri sizler için derlerdik... 

BİLAL HANCI KİMDİR? 

Sosyal medyada çektiği videolarla adını duyuran Bilal Hancı, Kafalar kanalıyla birlikte tanınmıştı. 8 Eylül 1989 tarihinde Trabzon‘da doğan Hancı, eğitimini İstanbul Üniversitesinde tamamladı. 2014 yılında başlayan Kafalar kanalı videolarıyla ünlenen Hancı, 2021 yılında Esin Çepni ile evlendi. Yaşanan son gelişmelerde ise Bilal Hancı, eşini aldattığı görütüler gündeme bomba gibi düştü. 

Kamuda tasarruf dönemi başladı! Kamuda tasarruf dönemi başladı!

BİLAL HANCI'NIN EŞİNİ ALDATTIĞI GÖRÜNTÜLERİNİ KİM PAYLAŞTI?

İşte Benim Stilim yarışmacılarından Esin Çepni, 2021 yılında evlendiği eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığı görüntüleri sosyal medayadan, "Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim" diyerek eşi ile barda genç bir kadının dudak dudağa görüntülerini paylaştı. 

esin  2

Görüntülerde eşinin barda genç bir kadınla dudak dudağa görüntüleri paylaşan Çepni, "Her zaman güçlü durmaya çabaladım, her zaman dilim sert kabuklu olsa da içim kan ağladı. Bugün anladım ki dışından ağlayanlardan korkulurmuş. Sizin merhametli, düzgün sandıklarınız asıl iş bitirenlermiş. Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum' ifadelerini kullandı. 

esin çepni

Bir sonraki paylaşımında ise şunları yazdı: 

Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor. Gözüme bir damla uyku girmedi. Hiçbir şey bilmiyormuşuz meğerse. Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim. İsterseniz beni yargılayın.Saatlerdir yatakta felç olmuş gibi 20-30 saniyelik videoları başa alıp alıp izliyorum. Gizli saklı yapmak bir yana dursun göz göre göre dudak dudağa şarkılar söylenecek kadar aşağılıklaşılmış.Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız, diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim. Ben ne yapayım siz söyleyin...