Biden gelmiş aman ne iyi ettide gelmiş. Biz kapımıza gelen Tanrı misafirine neye geldin demeyiz fakat gelen misafirin riyakar olduğunu biliyorsak üstüne üstlük bizim müttefikimiz ve gelen diyorsa ki her zaman dostunuz deyip iki yüzlülük yapıyorlarsa; Ben de misafir olduğuna bakmam sorarım. 
Ey Biden Sen ne için Ülkeme geldin. Avrupalı dostlarınla bir olup PYD ye Silah ve mühimmat yardımı yaparsınız, verdiğiniz bu silahlar PYD aracılığıyla PKK ya ulaşır daha sonrada Benim Askerime benim güvenlik güçlerine karşı kullanılır, sizin güzel dostluğunuz! Sayesinde her gün şehit verelim daha sonra da terörle mücadelede Türkiye “senin yanındayız” deyin.
Bu nasıl utanmazlık bu nasıl bir pişkinlik? Bu nasıl bir iki yüzlülük? Benim için PKK da PYD iki kardeş ikisinin yok bir birinden farkı. Sen terör örgütü diyebiliyor musun? Ey Amerika ey Avrupa  siz nasıl bir dostsunuz nasıl bir müttefikiniz? Benim Ülkem her gün teröre şehit verirken kılınız dahi kıpırdamazken, PKK’nın kullandığı silahlar ya Avrupa yada Amerika menşeli olup, geçenler de de güvenlik güçlerimizin ele geçirdiği İnsansız hava aracına ne demeli? Bu aracın menşei ne dersiniz? DOST ! Amerika bu ne iki yüzlülük? Ey utanmaz Amerika senin yaptığın iki yüzlülüğü Türkiye yapsa, Siz ne der diniz? Ey Avrupa aynı şeyi Türkiye size sizin yaptığınız iki yüzlülüğü yapsaydı, Ne olurdu? Ne derdiniz? Benim Ülkem her zaman Sizlerin bir dostu olarak yanınızda olmaya devam ettiği halde, Siz ne yapıyorsunuz ? Daha PYD ye bırakın terör örgütü demeyi , bunlara silah yardımınızı esirgemediğiniz gibi Terörün bütün para kaynakları hala bankalarınızda değil mi? Biden PKK ya terör örgütü demiş. Yok artık bunu da demesin. Dediyse ne olmuş? “Utanmaz iki yüzlü müttefik” demediniz mi? “Bu ne rezillik, PKK’nın elindeki insansız hava aracı ne arıyor” demediniz mi? Bu ne küstahlık, bu nasıl utanmazlık ki kendilerine yapılmış olsa demediklerini bırakmayacakları gibi Bütün Dünyayı ayağa kaldırırlardı. Musul, Kerkük’te soykırım yapılsın, Suriye’de Türkmenler yok edilsin bunlara ses çıkarmayın.
Türkiye sınırı yangın yerine dönmüş. Türkiye kendini yırtsın güvenlik bölge diye, Sen bunlara kulak tıkayacaksın, terör saldırılarını görmemezlikten geleceksin, Suriye’deTürkmenler katledilecek buna ses çıkarmayacaksın. 
Daha sonra da Türkiye senin yanındayım diyeceksin. Ey Amerika, Ey Avrupa Sen benim külahıma anlat. Bir de kendi içimizdeki muhalif partilerden terörle ilgili çatlak sesler gelirse, Deme; Türkiye düşmanlarının keyfine.