U-y-a-n-ı-k ol, kirli oyunlara gelme kardeşim demekten vazgeçmiyeceğiz elbet. Gerekirse dimağımıza pelesenk edecek asla kardeşlikten insanlığımızdan ödün vermeyeceğiz!..

Din, vicdan, hürriyet, merhamet, vatan ve medeniyet kardeşliği ile birlik şuuruda olmak.. Aynı bütünün parçaları olarak kenetlenmek için daha uyanık daha objektif olabilmek..

Teröristin amacı; ne din, ne ırk, ne mezhep, tek amacı Türk toplumunu kaygı bozukluğu umutsuzluk tedirginlik aşılayarak her yönden çöküşe uğratmak. Özellikle toplumun temel gücünü ayakta tutan psikolojik ruhsal sağlığını zayıflatarak parçalamak..

Yılbaşı kutlamaları üzerindenpravakosyonyapanlar,soruyorum size oncaşehitdüşenMehmetciğimizyılbaşıkutlarken mi şehitdüştü?.

Siz bayım!.. Siz bayan!..ve Siz! İşinize geldiği gibi olaylara kılıf giydiren bazıları: yapılan ibadetlerin sevaplarını siz mi alıyorsunuz ki, işlenen günahların cezasını kesiyorsunuz?!!!

Düşünmedenkonuşulan her söztetiğikendineçevrilmişbirnamlugibidir ve en tehlikeli insan, fikri kalıplaşmış bir kişiliğe sahiptir...

Yok reinada çalışanlar aleviymiş yok vuranlar sünniymiş bu kadar basit sözleri dahi kullanan zihniyet nerede hangi zamanda yaşıyor kimlere ne için kim için hizmet ediyor? 

Azınlıkta olsa cehalet güruhlarını ayaklandırmayı terörün temelini beslemeyi amaç edinmiştir. Ama İllâki kazanan Hak olacak
Elhamdulillah..Saldırıeğlencemekanındaoldudiyesevinenler, bunuislam’abağlayanlar, suçu iktidara islama yönelik pravakosyonlarla örtbas etmeye çalışanlar, benimgözümdehep aynıyerdesiniz korkak ve şeref yoksunları olarak!!! 

Bu gün eğlence mekanı olur yarın ibadet meclisi. Bu gün eğlenenler olur yarın ibadet edenler ölenin dini tutumu yaşantısı öldürülmesini asla meşrulaştıramaz. 

Din dil ırk mezhep en çoktaölümşeklinikullanılarak dinidevletisiyasetihedefgösterenlerbirbirinikışkırtarak “hiç bir canlının yaşamına müdehale” hakkına sahip olamazlar.

Ölencennetlik mi?cehennemlik mi? Günahişlerken mi yoksaibadetederken mi öldü, bunlarınhiçbirineterörünedeterörünekmeğineyağsürenfırsatçılarıhaklıçıkarmaz çıkaramaz..

Terörünamacıbirliğiberaberliğibozguna uğratmakise insanlığınamacıbunafırsatvermemekolmalı..

Aslında oyun aynı oyun, senaryo aynı seneryoezberlenilmiş alışılagelmiş. Bu yüzden hangi kılığa girerseniz hangi amacı hedef gösterirseniz gösterin, B-A-Ş-R-A-M-A-Y-A-C-A-K-S-I-N-I-Z nokta.net.

Son olarak ne siyasetçiyim, ne tarihçi, ne mühendis, ne uzman prof. Olayları ilmimin bilgimin kavradığı kadarıyla ele alır ve iman vicdan süzgecinden geçirdikten sonra kendimce değerlendirmesini yaparım. Her olaya kolları sıvayarak toplum mühendisilği yapmak, bilip bilmeden toplumsal koalisyona elbette sebep olur. Biz vatandaşlar olarak aklı selim üzerimize düştüğü kadarıyla olaylara müdahil olmayı başardığımız sürece, ne algı yanılması oluşur nede toplumsal kaosa sebep veririz vesselam...
Bölünüyor bak kardeşlik/tam orta yerinden/ekmek gibi/su gibi dökülüyor kan /zamana toprağa/ve ölüyor insanlık geceye gün gibi...
SaldırıdahayatınıkaybedenvatandaşlarımızaAllah’tanrahmet, yaralılarımızaacil şifalardiliyorum..