Alican Tiryaki / ÖzelHaber
TUSAD Başkanı Hasan Bayram ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ülke turizmine katkı sağlamak ve fuara katılan Türk firmalarına destek olmak için fuar organizasyonunu Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinden takip ediyor. 
Hedef 2030 vizyonu
Uluslararası Cidde Turizm ve Seyahat Fuarı’nın Türkiye için önemini vurgulayan TUSADBaşkanı Hasan Bayram “TUSAD üyeleri Ortadoğu ülkelerinden ve Körfez Arap ülkelerinden turist getirmektedir. Üye acentalarımız bu ülkelerde söz sahibi oldukları ve ülkemize ciddi sayıda tüketici getirdikleri aşikârdır. Ülkemizin Tanıtım elçileri Seyahat acentelerimiz Turizm Fuarı için ciddi hazırlıklar yapmaktadırlar. Geleneksel hale gelen Cidde Turizm Fuarı’nın faydaları her yıl artarak devam ediyor.” dedi. TUSAD Başkanı Hasan Bayram fuarda bir araya geldiği Suudi Arabistan Cidde Başkonsolosumuz Dr. Akif Menevşe ile yaptıkları toplantıda tanıtım ve işbirliğine daha çok önem verilmesi vurgusu yapıldı.


Fuarı Prens abdulaziz açtı
Fuarın açılışı Prens Al Suud Abdulaziz Bin Faysal Bin Abdülmecid’in yaptığını belirten TUSAD Başkanı Bayram, “Körfez Arap ülkeleri ve Ortadoğu ülkelerinin büyük bir çoğunluğunda söz sahibi olan TUSAD üyeleri ülkemiz turizmi için 2018’de daha çok çalışacaklar. TÜRSAB Başkanımız Firuz Bağlıkaya ve yönetimine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.Yeni soluk ve yeni heyecan her zaman iyi olacağı inancıyla Firuz Bey’e her türlü desteği vermeye hazırız. Turizm paydaşları arasında yapılacak samimi güçlü bir işbirliği sonucu güzel tabloların ortaya çıkacağı aşikârdır.” dedi.