Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde “robotik polis” etkinliği    Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde “robotik polis” etkinliği   

Seminerde açılış konuşmasını yapan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, seminerde eğitim veren öğretim üyelerine teşekkür ederek bu eğitimlerin hastanede çalışan her meslek grubu için verilmeye devam edeceğini belirtti. Başhekim Kuyrukluyıldız, hastane personelinin hastalar ile olan iletişimlerinde daha dikkatli ve daha sağlıklı iletişim kurmaları ve daha fazla çaba göstermeleri gerektiği hususunda da uyarı ve temennilerini iletti. 
  
Düzenlenen seminerler, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim üyeleri Dr. Öğretim Üyesi Namık Kemal Haspolat ve Dr. Öğretim Üyesi Murat Ağırkan tarafından verildi. 
  
Planlanan eğitimde, hastalara daha iyi hizmet verebilmek maksadıyla tıbbı sekreterlerin hastalar ile olan iletişimlerinin daha etkili olması hedefleniyor.