Eski spordan sorumlu Devlet Bakanı ve Trabzonspor'un eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümü herkesin şaşırmasına neden oldu. Yılmaz 24 Nisan’da kızı tarafından evde hayatını kaybetmiş olarak bulundu. Yetkililere haber verilmesi üzerine eve polis ve sağlık ekibi gönderilirken, ekipler Yılmaz'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Bu üzücü gelişmenin ardından eski bakanın neden hayata gözlerini kapattığı en çok merak edilen konulardan biri olarak karşımıza çıktı. Beklenmedik ölümün ardından ailesi konuya ilişkin açıklama yaptı.

ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

Ailesinin yapmış olduğu açıklamada Trabzonspor Onursal Başkanı da olan Yılmaz'ın evde kalp krizi geçirerek vefat ettiğine değinildi.

İlk hac kafilesi 9 Mayıs'ta yola çıkacak İlk hac kafilesi 9 Mayıs'ta yola çıkacak

ODASINDA DİNLENİYORDU

Yılmaz'ın ailesince yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; "En değerli varlığımız, aile büyüğümüz, sevgili babamız, canımız, Tek-Art Holding Yönetim Kurulu başkanımız, eski Devlet Bakanı, Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı bugün Beşiktaş'taki evinde ailesinin yanında dinlendiği odasında saat 13.00 sıralarında geçirdiği kalp krizi sonucu maalesef kaybettik"