Gökhan Erek / Muhabir

BAHÇELİ’DEN ERBAKAN’A GÖNDERME

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın ismini anmadan, “Mirasyedilerin, Filistin konusunda cephe açıp Türkiye’yi suçlaması jet yakıtı satıldığını iddia edip Kürecik sakızı çiğnemeleri utanç duvarı gibi karşımızdadır. Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz olanların nerede durduğunu, kimlere ve nerelere hizmet ettiğini kuşkusuz herkes bilecek ve öğrenecektir. Üç-beş belediye almak, siyasi ikbal ve ihtiraslarını tatmin etmek maksadıyla her türlü kılığa girenleri inanıyorum ki milletimiz hoş görmeyecek, Allah da affetmeyecektir.” ifadelerini kullandı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay'dan DEM Parti'ye ziyaret İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay'dan DEM Parti'ye ziyaret

“POLEMİKLERE GİRMEYİ UYGUN GÖRMÜYORUZ”

Bahçeli’nin sözlerinin ardından Fatih Erbakan’ın ne cevap vereceği merak edilirken; Fatih Erbakan KRT TV ekranlarında yaptığı açıklamada polemiklere girmediklerini belirterek, “Özellikle Sayın Bahçeli, babamız belki de dedemiz yaşında yaşında bir insan. Böyle bir karşılıklı polemiğe girmeyi uygun görmüyoruz.”  şeklinde konuştu.

“SİYASETE NEZAKET ZERAFET GETİRECEĞİMİZİ SÖYLEDİK”

Fatih Erbakan,Yeniden Refah Partisi’ni kurarken, siyasete nezaket, zerafet getireceklerini söylediklerini hatırlatarak, sözlerini şu şekilde sonlandırdı, “Yeniden Refah Partisi olarak ‘centinmen siyaset yapacağız, kavga, polemik yerine çözüm üreteceğiz, milletin derdine derman üreteceğiz.’ dedik.”