Son dakika Galatasaray haberleri... Sarı-kırmızılı kulübün Yıllık Olağan Bütçe Toplantısı’nda konuşan mevcut başkan Dursun Özbek, mayıs ayında yapılacak kongrede yeniden başkan adayı olacağını duyurdu. Dursun Özbek, yaklaşık 22 ay önce seçildiğini hatırlatarak, "Göreve gelmeden sözler vermiştik. Bugün bu sözlerin büyük bölümünü yerine getirmenin gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu dönemde Galatasaray'ın birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğinde neleri başarabildiğini herkese gösterdiğimizi düşünüyorum." dedi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki gelişmelere değinen Özbek, "Stat kapasitemizi 53 bin 798'e çıkardık. Satılabilir loca sayımızın artırmamızla senelik yaklaşık 6 milyon dolarlık katma değer oluşturduk. Dönemimiz bitmeden Türkiye Bankalar Birliği borcundan kurtulmuş bir şekilde göreve başlamasını istiyoruz. Başarılı olursak Galatasaray, üzerindeki finansal baskıdan kurtulmuş, tünelin sonundaki ışığa ulaşmış olacak." ifadelerini kullandı.

Başkan Özbek'ten Timur'a destek

Fenerbahçe -Kayserispor maçının ilk 11'leri belli oldu! Fenerbahçe -Kayserispor maçının ilk 11'leri belli oldu!

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında futbolda Süper Lig şampiyonluğunu ve TFF Süper Kupa'yı kazandıklarını hatırlatan Özbek, Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un başarılı olduğu için hedef gösterildiğini, haksızlığa uğradığını ileri sürdü. Özbek, “Sırf başarılı oluyor diye birileri tarafından hedef gösterildi, haksızlığa uğradı. Galatasaray için yaptıkları ve bundan sonraki yapacakları için kendisine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde de sevgili Erden'in Galatasaray'a hizmete devam edeceğinden eminim." diye konuştu.