AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, seçime dair ilk sonuçları Konya'dan izledi.  Konya'daki konutundan çıkan Davutoğlu, halka hitap ediyor. Davutoğlu, konuşmasının ardından Mevlana Müzesi'ni ziyaret edecek.

AK Parti'de, seçim bölgelerinden gelen sonuçlar, genel merkezde oluşturulan seçim koordinasyon merkezinden izleniyor. Merkezde bulunan yaklaşık 100 kişilik ekip, illerdeki müşahitlerden alınan sonuçları, partinin seçim sistemine giriyor. 

Kılıçdaroğlu, sonuçları evinden takip ediyor 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ilk sonuçları evinden izliyor. Partililer, genel merkez bahçesine kurulan dev ekrandan televizyon yayınları aracılığıyla ilk sonuçları takip ediyor. Parti yöneticileri ise odalarında illerden aldıkları verileri değerlendiriyor.

İlerleyen saatlerde sonuçların netleşmesiyle parti yöneticilerinin basına değerlendirme yapmaları bekleniyor. 
Gorabet style="box-sizing: border-box;" />
Bahçeli, seçim sonuçlarını genel merkezde izliyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de seçim sonuçlarını partisinin genel merkezinde takip ediyor. Oy kullandıktan sonra partisinin Balgat'taki genel merkezine geçen Bahçeli, seçim sonuçlarını partisinin yöneticileriyle değerlendiriyor. Bazı partililer de ilk sonuçları genel merkezde izliyor. 

Demirtaş ve Yüksekdağ parti genel merkezinde

HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, seçim sonuçlarını takip etmek üzere parti genel merkezine geldi. Demirtaş, 26'ncı Dönem Milletvekili Genel Seçimi için İstanbul'da, Yüksekdağ ise Van'da oyunu kullandıktan sonra sonuçları takip etmek üzere Ankara'ya geçti.  

Genel merkez binasına ilk olarak Figen Yüksekdağ, ardından Selahattin Demirtaş geldi. Demirtaş ve Yüksekdağ, seçim sonuçlarını parti yöneticileriyle izliyor.  

HDP'de oluşturulan seçim takip koordinasyon biriminde her sandıktan gelen sonuçlar anlık takip ediliyor. Buradaki bilgiler parti yöneticileri ile paylaşılıyor. Elde edilen veriler, daha sonra Yüksek Seçim Kurulunun açıkladığı bilgilerle karşılaştırılacak.