Atatürk Havalimanı’na 20 km mesafede yer alan ilçe, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ortalama 45,6 km mesafede konumlanmıştır.

Beylikdüzü kiralık daire fiyatları 2017 emlak verileri ve 2018 yılının emlak analizlerine göre değerlendiriliyor. Peki Beylikdüzü ilçesinde kira artış oranları ne kadar tespit edildi?

Beylikdüzü Kiralık Konut Fiyatları

Doğusunda Avcılar, batısında Büyükçekmece bulunan Beylikdüzü ilçesi, son yılın verilerine göre % 25.53 oranında değişim gösterdi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 67 km, Avrasya Tüneli’ne 38 km mesafede yer alan ilçede, kiralık konut fiyatları son bir yıllık verilerde, metrekare birim fiyatlarında 10.4 TL olarak belirlendi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 40 km mesafede yer alan Beylikdüzü ilçesi, en yüksek kiralık artışın olduğu semt Marmara semtinde tespit edildi. İstanbul şehrinde son bir yılda konut kira artışları, 6.32 oranında değişiklik gösterdi. İstanbul kira oranları, yıl ortalamasında 18.67 oranında işlem gördü.

Beylikdüzü kiralık daire fiyatları, Marmara semtinde % 38.05 oranında işlemlerin yapılmasını sağladı. Son bir yıllık verilerde 11.12 metrekare birim fiyatında işlem göre Marmara kiralık konut fiyatları, Cumhuriyet ilçesinde ise en pahalı oranlarda sağlandı.

Beylikdüzü Kiralık Konut Oran Ve Fiyatları

İlçede en uygun fiyatların sunulduğu kiralık konut fiyatları, Gürpınar semtinde sağlandı. Gürpınar semti, Beylikdüzü ilçesinin en ucuz semti olarak kiralık konut fiyatlarında 9.26 TL mertebesini sundu.

Beylikdüzü ilçesinin en pahalı semti olan Cumhuriyet bölgelerinde ise kiralık konut fiyatları 12.8 TL seviyesinden işlem gördü. Metrekare bazında değerlendirilen ve son bir yıllık veriler esas alınarak yapılan Beylikdüzü endekslerine göre İstanbul il geneline oranla % 6.32 oranında farklılık göstermiştir.

Beylikdüzü kiralık daire fiyatları, Büyükşehir, Adnan Kahveci, Yakuplu semtlerinde ortalamaları sunuyor. Adnan Kahveci 1000 TL’den başlayan kiralık konut fiyatları 3.000 TL’ye kadar farklılıklar gösteriyor.

İstanbul’un pahalı semtlerinden biri olan Beylikdüzü ilçesinde 1+1, 2+1, 3+1 gibi konut tipleri 5+2 gibi seçenekler sunuyor. 5.000 TL’ye kadar kiralık konut seçenekleri bulunuyor.