15 Temmuz gecesi vatanı ve milleti için terörist askerlerin kurşunlarına göğsünü siper ederek bacağından ve bileğinden vurulan Ahmet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılım sağladığı açılış töreninde linç edildi.
26 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilen, Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılım sağladığı Ataşehir Toplu Açılış Töreni’nde linç girişimine maruz kalan 15 Temmuz gazimiz Ahmet Yılmaz, yaşadıklarını Diriliş Postası ile paylaştı.

“OLAYLAR SIRASINDA 2 KOLUM DA KIRILDI”

“Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ataşehir Örnek Mahallesine açılış töreni için geleceğini duydum. Açılış öncesinde de sürekli Grup Yorum’un “Dağlara gel” şarkısını çaldılar. Merak ettim ve mahallemize kadar gelmiş, gidip dinleyeyim diyerek açılış alanına gittim” diyen Ahmet Yılmaz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında “Sahtekarlar!” diye bağırması üzerine linç edildiğini ve olaylar sırasında 2 kolunun da kırıldığını belirterek açılış töreninde yaşananları şöyle anlattı:

“HAKARETLER VE KÜFÜRLER SAVURARAK SALDIRDILAR”

“Tören alanı kalabalıklaşmaya başlayınca, 15 Temmuz’da bacağımdan yaralandığımdan dolayı, fazla ayakta duramamam sebebiyle görevlilere gazi olduğumu, ayağımdan yaralandığımdan dolayı da fazla ayakta kalamadığımı ve oturmam gerektiğini belirttim. Ancak görevliler protokolde yer kalmadığını belirterek içeriye almadılar. Bende kaldırım kenarına oturup açılışın başlamasını bekledim. Kemal Kılıçdaroğlu konuşması sırasında devletimizi ve milletimizi yok saydığını belirten sözler söylemesi ve tutuklu gazetecilerden kahramanmışçasına bahsetmesi, 15 Temmuz’da bu milletin canını ortaya koyarak mücadele ettiği FETÖ’yü savunurcasına konuşması üzerine daha fazla söylediği yalanlara dayanamayarak “Sahtekârlar!” diye bağırdım. “Sahtekârlar!” diye bağırmam üzerine açılışa katılan CHP’ye mensup insanlar hakaretler ve küfürler savurarak saldırmaya başladılar. Olay sırasında 2 kolum kırıldı. Açılışta bulunan polisler müdahale etmeseydi çok daha ağır bir şekilde yaralanabilirdim. Polisler beni koruma altına alıp bir bina içerisine götürdüler. Olay üzerine CHP’den şikâyetçi oldum.”

Yılmaz, açılış töreninde çok sayıda basın mensubu bulunduğunu belirtti. 15 Temmuz gazimize yapılan linç girişiminin basına yansımamış olması da şaşırtıcı ayrıntılardan biri.