Kahramanmaraş’ta açıklamalar yapan Ömer Çelik, “İnşallah seçimlerde hep beraber göreceğiz, bu ittifak büyük bir güç elde ederek seçimlerden çıkacak” diye konuştu. Çelik, öncelikle Maraş’ta, sonra Türkiye’nin her yerinde 31 Mart gecesi, Cumhur İttifakı’nın kazanacağını iddia etti.

MHP İl Başkanlığı’nda konuşan Ömer Çelik, 31 Mart’ın önemine dikkat çekerek, “Yeni Sistem’in ilk yerel seçimleri olması dolayısıyla, önümüzdeki seçimler büyük önem taşıyor. Türkiye’nin her yerinde ittifak olarak güçlü şekilde çalışıyoruz” dedi.

“ÇOK TARİHİ BİR ÖNEM TAŞIYOR”

31 Mart’taki seçimlerin aslında sadece bir yerel seçim olmadığına dikkat çeken Ömer Çelik, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçtikten sonraki ilk yerel seçim olduğu için tarihi bir önemi var. Yeni Hükümet Etme Sistemi’nin pozitif etkilerini, katkılarını, yerelde de görülebilmesi açısından son derece önemli bir seçim sürecidir. Maraş’ta gördüğümüz birlik, dirlik ve kardeşlik ilişkisi çok güzel… İnşallah seçimlerde hep beraber göreceğiz bu ittifak büyük bir güç ile bu seçimlerden zafer kazanmış olarak çıkacak. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi, ortaya koyduğumuz ortak iradeyle bu şekilde gerçekleşecek” diye konuştu.