“ÇOCUKLARINIZA FEDAKÂRLIK GÖSTERİN”


Bilinçli anne baba olmanın önemini anlatan Cemal Yılmaz “Bilinçli çocuk yetiştirmenin ilk şartı bilinçli anne ve baba olmaktır. Çocuklarınızın hayatta başarılı olması için bir dönem bedel ödemeniz gerekiyor. Çocuklarınızı en iyi sizler yetiştirirsiniz. Çocuklar için en değerli öğretmen anne ve babadır. Anne ve baba, çocukların ilk dil ve din öğretmenidir. Özellikle anneler çocuğun yetişmesinde büyük rol oynar ‘’ dedi.


“SÖZLERİNİZE, SES TONUNUZA DİKKAT!”


Cemal Yılmaz, çocukların aile içi iletişimden bahsederek ‘’Çocuğunuzla ilgili en önemli unsur onlarla iletişim kurmaktır. Çocuklarınızla konuşurken özellikle söylediğiniz söze, ses Tipobet tonunuza ve söyleyiş tarzınıza ve özellikle beden dilinize ve mimiklerinize çok dikkat etmelisiniz. Ne söylediğinizden çok nasıl söylediğiniz önemlidir’’ diye konuştu.


GÜZEL BİR GELECEK İÇİN İLGİ, BİLGİ VE SEVGİ GEREKİYOR


Anne ve babalara tavsiyelerde bulunan Yılmaz ‘’Çocuklarınızın eğitimi için ilgi, bilgi ve sevgi gerekiyor. Çocuklarımızla her zaman yakından ilgilenmemiz gerekiyor.Onların aklını yönlendirmek istiyorsanız kalbine gireceksiniz. Çocuklarınızın içini ne ile doldurursanız geleceğini ona göre yönlendirirsiniz’’dedi.
Söyleşi sonunda ise Gelincik Anaokulu Aile Birliği Başkanı Derya Erkut, Cemal Yılmaz’a çiçek takdim etti.