2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi ilçelerdeki siyaset camiasında hareketlenmeler başladı. Bahçelievler’de ilk adaylığını açıklayan Şirinevler Mahalle Muhtarı Galip Karayiğit Bahçelievler’de ilki başaracağını aktardı.

Şirinkart projemiz dilden dile dolaşacak

Bahçelievler Belediyesi ŞİRİNKART projemiz dillerden dile dolaşacağını ifade eden Karayiğit “Herbir belediye bizi örnek alarak bu projemizi uygulayacak, evsiz barksız bir tek Allahın kulu kalmayacak. Gençlerimizi inşallah biz evlendireceğiz. Çocuklarımızın burslarını biz vereceğiz. Kirasını ödeyemeyen vatandaşlarımıza kira desteği biz vereceğiz.”

Kiracılara, kadınlara şirket kuracağız

Biz öyle her önüne gelene ihale de vermeyeceğiz diyen Karayiğit “ Elinde bilmem kaç para ile gelip, ben şu ihaleyi alabilirim diyenleri görmeyeceğiz. Biz kadınlarımız adına, kiracı olanlar adına şirketler açıp, başına bir genel müdür koyup, tüm ihaleleri bu şirketlere vereceğiz. Biz halka kazandıracağız, halkı zengin edeceğiz. Kimse belediyenin kapısına erzak yardımı için gelmeyecek. Öyle bacak bacak üstüne atıp, keyfi için ilçenin kaderiyle oynayan adamların dönemi bitecek.