Erzurum'da düğünleri seçim gününe denk gelen genç çift, davul zurna eşliğinde gelin arabasıyla önce oy kullanmaya, ardından da düğün salonuna gitti. 

Evlilik için çok önceden düğün tarihlerini 1 Kasım olarak belirleyen Yeşim ve Serkan Çelik çifti, seçim tarihiyle düğün günlerinin çakışması üzerine gelin ve damatlıkla oy kullandı. 

Şükrüpaşa Mahallesi'ndeki gelin evinden davul zurna eşliğinde uğurlanan Yeşim ve Serkan Çelik çifti, düğün salonlarından önce oy kullanmak üzere gelin aracıyla Yakutiye ilçesindeki Aliya İzzetbegoviç Betgram İmam Hatip Ortaokuluna gitti.

Genç çift, kabinde ayrı ayrı oylarını kullandıktan sonra 1290 numaralı sandığa zarflarını birlikte attı. 

Gelin Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düğün merasimlerinin böyle bir tarihe rastlamasının hoş bir tesadüf olduğunu belirterek, "Oyumuzu kullandık, çok mutluyum. Her vatandaş gibi ben de görevimi yerine getirmiş oldum" dedi. 

Serkan Çelik de seçim ile düğün tarihlerinin çakışmasıyla yaşamları boyunca unutmayacakları bir an yaşadıklarını ifade ederek, "Türkiye için hayırlı olsun. Ülkemiz için iyi günler bekliyoruz. Böyle bir günde mutluluğumuz daha da arttı" diye konuştu.

Genç çift, oylarını kullandıktan sonra düğünlerinin yapılacağı salona gitti.