Katıldığı bir televizyon programında, "Türkçe ezan okunsun" sözüyle büyük tepki toplayan, ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan sözleri nedeniyle iki kez "kesin ihraç" talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen Öztürk Yılmaz, geçtiğimiz kasım ayında partiden ihraç edilmişti. 

İhraç sonrası "Bağımsız Milletvekili" olarak devam etme kararı alan Öztürk Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirmeye devam ediyor. Kılıçdaroğlu’nun IQ’sunun düşük olduğunu iddia eden Yılmaz, çok konuşulacak şu sözleri sarf etti:

"SİYASİ ZÜBÜK"

“Benim herhangi bir kişiye referansta bulunmadan siyasete girerken eleştirisi minimum IQ’ya dayanmayan siyasi zübüklerin yapacakları eleştiriye cevap verip onların seviyesine inmemeye yemin etmiştim. Siyasi fırıldakçıların, omurgasızlık konusunda yılandan daha tehlikeli olanlara bir cevap vermeyeceğimi söylemiştim. Benimle ilgili yapılan yersiz eleştirilere de, bu çerçevede cevap vermeyeceğim”

"O GECE BENİ BIRAKIP TÜYMÜŞTÜ"

Yılmaz, Yeşilköy Havalimanı’nda yaptığı açıklamada da 15 Temmuz’u hatırlatarak Kılıçdaroğlu hakkında ""O gece birileri, beni bırakıp buradan tüydü. Bense ilke defa televizyondan 15 Temmuz'u kınayan kişiyim ama başkaları tüydü, kaçtı. Şimdi çıkmışlar meydana, haktan, hukuktan, adaletten bahsediyorlar. Yahu hak kim, hukuk ne, siz kimsiniz? Sizin yaptığınız ırkçılıktır, adaletsizliktir, kanunsuzluktur, zorbalıktır. Sen ikide bir birilerine 'diktatör bozması' diyorsun. Biz bunu kime dediğini biliyoruz. Şimdi ben sana söylüyorum. Diktatör bozması sensin." ifadelerini kullanmıştı.