İstanbul Ortaköy'deki terör saldırısında şehit düşen polis memuru Burak Yıldız'ın 10 Aralık 2016'da Beşiktaş'taki terör saldırılarında şehit olan meslektaşları için sosyal medyadan yaptığı paylaşım duygulandırdı. 

ACI HABER AİLESİNE ULAŞTI


İstanbul'da  gerçekleşen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Burak Yıldız'ın (22) Mersin'deki ailesine acı haber ulaştı.

Terör saldırısında şehit düşen Yıldız'ın ailesinin oturduğu Mersin'in merkez Toroslar ilçesi Korukent Mahallesi'ndeki eve giden yetkililer, sağlık ekipleri eşliğinde acı haberi ailesine verdi.

Haberi alan anne Aslı Yıldız fenalık geçirirken, ablası Leyla Yıldız ve yakınları da gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehidin evinin önüne kurulan taziye çadırına gelen İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, şehidin ablası Leyla Yıldız'a ve yakınlarına başsağlığı diledi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Toroslar Kaymakamı Kaya Çıtak da taziye ziyaretinde bulundu. 

Şehidin ailesinin oturduğu binaya Türk bayrağı asılırken, komşuları da balkonlarına bayrak astı. 

GÖREVE 1,5 YIL ÖNCE BAŞLADI
Bu arada, üç çocuklu ailenin en küçüğü olan Burak Yıldız'ın 1,5 yıllık polis olduğu ve İstanbul'da polislik yapan ağabeyi Murat Yıldız'la aynı evde kaldığı öğrenilirken, babasının da geçmiş yıllarda vefat ettiği kaydedildi. 

ŞEHİT ARKADAŞLARI İÇİN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM!
Burak Yıldız'ın, geçtiğimiz günlerde İstanbul Vodafone Arena yakınındaki terör saldırısında şehit edilen meslektaşları için sosyal medya hesabından paylaşımda bulunduğu öğrenildi.

Yıldız'ın paylaştığı fotoğrafın altına, "Yere düştü kaskınız, annenizin öpmeye kıyamadığı alnınızı koruyan. Bir sedyeye koyuldu hayalleriniz, kim bilir kaçtı yaşınız, 20,21,22? Yaşınızla ölçülebilir mi ki yiğitliğiniz? Şimdi ardınızdan gözlerimizde yaş, yüreğimizde yangın kaldı. Kinimiz diri kalacak. Allah gözü yaşlı ailelerine sabır versin. Mekanınız cennet olsun kardeşlerim." yazdığı görüldü.