Şırnak merkeze bağlı Milli Jandarma Komando Tabur Komutanlığı üs bölgesine PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.
Merkeze bağlı Milli Jandarma Komando Tabur Komutanlığı üs bölgesine terör örgütü PKK mensuplarınca saldırı düzenlendi.

Saldırıda 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Bölgede teröristlere yönelik operasyon başlatıldı.

Genelkurmay Başkanlığından açıklama
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Şırnak merkeze bağlı Milli Jandarma Tabur Komutanlığı unsurlarınca Namazdağı/Sarıyayla mevkisinde yürütülen operasyona ilişkin bilgilendirme yapıldı. 

Operasyon sırasında PKK'lı teröristler tarafından açılan ilk ateşte 2 askerin şehit olduğu, bir asker ile 2 güvenlik korucusunun yaralandığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yaralanan kahraman silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla bölgede operasyonlara devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri süren kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."