ÖZEL HABER - Emperyalist-Kapitalizmin Ürünü olan İsrail Siyonizm’ine karşı Türkiye önemlerini alıyor. 18 Eylül'de TSK tarafından, Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı yakınlarında tatbikat Iraklı askerlerin katılımıyla müşterek devam ediyor.  

Şeytani planları bozulabilir

Mesud Barzani'ninin Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde refarandum yapmasının ardından Irak, Türkiye ve İran, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne karşı birlikte hareket etmeye başlaması akıllara " Sadabat Paktını" getirdi. 1930'lu yıllarda sömürgeci İngiltere, Fransa ve İtalya Ortadoğu'da yaptıkları sömürge planına karşı Türkiye, Irak, İran ve Afganistan birlikte hareket ederek "Sadabat Paktını" imzaladı. 1937'de imzalanan " Sadabat Paktı"   sömürgeci ülkelerin Ortadoğu planını bozdu. Türkiye, İran ve Irak, Irak’ı parçalama hesabı yapan Siyonist istilacılara karşı birlikte hareket ediyor. Türkiye, Irak ve Suriye’nin küresel istilacılar arafından parçalanmak istediği bu dönemde 1930’ların ‘Sadabat Ruhu’na yeniden ihtiyaç duyuluyor. 

Barışın adı kan!

Türkiye'nin sınır komşuları Irak ve Suriye'yi parçalamayı başaran Emperyalistler hedeflerine ulaşmak için şeytani planlarını sürdürüyor. Milyonlarca sivil Müslüman'ı acımasızca öldürenler sözde barışı adı altında kan  dökmeye devam ediyor. Sadabat ruhu sayesinde, 2. Dünya Savaşı ortamında bile Ortadoğu’daki istikrar ve bütünlük korunabilmişti. Ancak zamanla taşeron terör örgütleri eliyle bölgede etnik ve mezhepsel ayrışmaları körüklenerek Irak ve Suriye'de iç savaş çıkardı. Böylece milyonlarca Müslüman kapitalist sermaye uğruna katledildi.  

Çare Ankara Bağdat Tahran birliği

Ankara-Bağdat-Tahran birliğinin şart olduğu konusunda herkes hemfikir. İsrail kuklası olan Barzani referandum hamlesi Büyük İsrail Projesine bir adım daha demektir. Bu doğrultuda Barzani-PKK ittifakının bir sonraki hedefi Anadolu toprakları olacaktır. Türkiye’den 270 bin kilometrekarelik alanı sipariş haritaya dahil eden Barzani-PKK çetesi, Irak ve Suriye’nin ardından Türkiye'ye saldırıyı planlıyor. Ancak buna en güzel cevap "Sadabat ruhu" olacaktır.