İstanbul'da lüks bir otel öldürülen Vatan Şaşmaz'ın ve Şaşmazı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker'in ceset görüntülerini internette yaydığı iddiasıyla aranan oyuncu Didem Ç. Konya'da yakalandı. İstanbul'a getirilen Didem Ç. "Suç olduğunu bilmiyordum" dedi. Şüpheli adliyeye gönderildi.


Habertürk Haber Merkezi'nden Mustafa Şekeroğlu'nun aktardığı bilgilere göre, Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in ceset görüntülerinin yayılması ile ilgili sürdürülen soruşturma da polis tarafından aranan oyuncu Didem Ç., Konya'da yakalandı. İstanbul'a getirilen şüpheli Didem Ç., verdiği ifadesinde, görüntülerinin satmak istemesinin suç olduğunu bilmediğini söyledi. Görüntünün kendisine, görüntüyü çeken polisin kayınbiraderi tarafından gönderildiğini belirten Didem Ç., "Hatta ben görüştüğüm gazetecilerle yüzlerinin kapanmasını istediğimi söyledim" dedi.

ADLİYEYE GÖNDERİLDİ

Soruşturmanın ardından Didem Ç., adliyeye gönderildi. Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'in görüntülerinin yayılması üzerine başlatılan soruşturmada bir polis memuru gözaltına alınmıştı. Polisin eşi ve kayınbiraderinin de ifadesine başvurulmuştu. Açığa da alınan polis memuru görüntüyü çektiğini itiraf etmişti. Şüpheli polis, eşi mesaide olduğuna inanmadığı için hızlı bir şekilde görüntüyü çekerek eşine gönderdiğini, eşinin de aile Whatsapp grubuna gönderdiğini öğrendiğini söylemişti.
Gazete-Habertürk