Milyonlarca kullancısı bulunan anlık mesajlaşma programı Whatsapp, bu sabah saatlerinden itibaren mesaj gönderme sorunu yaşamaya başladı. Uygulamayı kullanan vatandaşlar mesaj gönderemiyor. Bu nedenle ''Whatsapp çöktü mü'' sorusunun yanıtı gündem konusu oldu. Peki Whatsapp'a ne oldu? Whatsapp'ta neden mesaj gönderilemiyor? İşte tüm ayrıntılar....

WHATSAPP'TA NEDEN MESAJ GÖNDERİLEMİYOR?


Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta 11:10 itibari ile kullanıcılar mesaj gönderememeye başladı. Sorunun kaynağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

WHATSAPP MESAJI SİLMEK İÇİN KRİTİK 7 DAKİKA!

WhatsApp'da geriye dönük mesajlar silinemeyecek ancak konuşma süreci içinde 7 dakika öncesine kadar olan mesajlar silinebilecek. Şimdilik kısıtlı bir grubun kullanabildiği özellik bir süre sonra genel kullanıcıya da sunulacak. Mesaj silindiğinde karşı tarafa "bu mesaj silindi" uyarısı gidecek ancak mesaj her yerden silinmiş olacak.

Fakat kullanıcıların iletiyi gönderdikten 7 dakika içerisinde silmesi gerekiyor. Bu dakikanın ardından mesajı geri silemiyorsunuz. Bu arada kullanıcı mesajı sildiğinde karşı tarafa mesajın silindiğine dair bir bildirimin de gittiğini söyleyelim.