• DOLAR 32,46 %-0.12
  • EURO 34,77 %-0.63
  • ALTIN 2.439,69 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.768 %-1.71
  • ETHERIUM 3.134 %-1.14
15°

Irak Haberleri

Irak haberleri ve güncel Irak gelişmeleri, Irak ile ilgili tüm video, Irak fotoğrafları ve Irak haberleri Son dakika haberleri | Günlük haberler - aslida.com sitemizde


GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyine hava harekatı düzenledi, 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde düzenlenen hava harekatıyla 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye ile Irak arasında hayvancılık, sulama konularında tecrübe paylaşımı ve iş birliği yapılacağını belirterek,...

GENEL
GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak'ın Bağdat ve Erbil kentlerindeki resmi temaslarını tamamlamasının ardından "TC-CAN" uçağı ile Türkiye'ye hareket etti.

GÜNDEM

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde Irak’ta gerçekleştirilen görüşmeler kapsamında, Türkiye, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri...

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Irak Başbakanı Sudani, "Irak Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Su Alanında İşbirliği Çerçeve Anlaşması" ve "Stratejik...

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Irak'ın başkenti Bağdat'a geldi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’a gidecek. Ziyaret dolayısıyla Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz vekalet edecek.

DÜNYA

Dışişler Bakanı Hakan Fidan, İstanbul’da Moritanya Dışişleri Bakanı Muhammed Salim Vild Merzuk ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNDEM

MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), terörle mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalarda Irak'ın kuzeyinde 3 terörist yapılan operasyonla etkisiz hale getirildi.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil yürütülen operasyonlarda son iki haftada 75 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.