• DOLAR 32,56 %0.04
  • EURO 35,06 %0.55
  • ALTIN 2.428,22 %0.21
  • BİST100 9.722 %0.00
  • BITCOIN 64.250 %-4.02
  • ETHERIUM 3.157 %-2.92
19°

KCK Haberleri

KCK haberleri ve güncel KCK gelişmeleri, KCK ile ilgili tüm video, KCK fotoğrafları ve KCK haberleri Son dakika haberleri | Günlük haberler - aslida.com sitemizde


GÜNDEM

MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonuyla İstanbul'da yakalanan PKK/KCK'nın Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNDEM

İstanbul merkezli 3 ilde terör örgütü PKK/KCK'nın "ideolojik alan yapılanmasına" yönelik düzenlenen operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.

GENEL

Mersin polisinin terör örgütü PKK/KCK'ye yönelik düzenlediği operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.      

GENEL

Milli İstihbarat Teşkilatı, (MİT) eylem hazırlığında olduğunu tespit ettiği PKK/KCK-PYD/YPG istihbarat yapılanmasına bağlı Suriyeli Ahmed Al Hac Ömer’i yakaladı. 

GENEL

İstanbul'da sosyal medya platformlarından terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yapmakla suçlanan 1 zanlı gözaltına alındı.

GENEL

İstanbul merkezli 3 ilde PKK/KCK terör örgütünün kadın yapılanmasını harekete geçirmeyi planlayan şüphelilerin yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 20 şüpheli yakalandı. 

GÜNDEM

Milli İstihbarat Teşkilatı, yürüttüğü operasyonlarda terör örgütü PKK/KCK mensubu Hasan Seburi'yi, Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.    

GÜNDEM

Türk diplomat Osman Köse’nin şehit edildiği eylemin faillerinden PKK/KCK’lı Renas Derik kod Cemil Akar böyle etkisiz hale getirildi 

GENEL

Osmaniye merkezli 4 ilde PKK/KCK ve PYD/YPG terör örgütü eylem ve faaliyetlerini  deşifresine ve engellenmesine yönelik operasyonda gözaltına alınan 5...

GENEL

Edirne’de jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalarda yurt dışına kaçma hazırlığında olan 1 PKK/KCK ve 7 FETÖ terör örgütü şüphelisi yakalandı.   

GENEL

Adıyaman'da, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.

GENEL

PKK/KCK terör örgütü adına kırsal alanda faaliyet yürüttüğü belirlenen ve hakkında yakalama kararı bulunan şüpheli, Hakkari'de yakalandıktan sonra getirildiği Mersin'de...