• DOLAR 32,59 %0.34
  • EURO 34,82 %0.19
  • ALTIN 2.512,14 %1.11
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.424 %2.23
  • ETHERIUM 3.061 %0.52
12°

YPG Haberleri

YPG haberleri ve güncel YPG gelişmeleri, YPG ile ilgili tüm video, YPG fotoğrafları ve YPG haberleri Son dakika haberleri | Günlük haberler - Ayrıntılı Haber sitemizde


GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığından, Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

GENEL

- İran'ın, Türkiye'nin Irak'taki kapsamlı operasyonlarını mercek altına alacağını ve örgütle olan ilişkilerinde bazı ince ayarlamalara gideceğini söyleyebiliriz - Ankara’nın...

GENEL

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı Bölgesi gerçekleştirilen operasyonlarda 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. 

GENEL

İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonda geçmişte PKK/YPG terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikleri tespit edilen 4 yabancı uyruklu şüpheli yakalandı. 

GENEL

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi. 

GENEL

Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

GENEL

Milli Savunma Bakanlığı, Teröristlerin saldırı girişimlerine güçlü şekilde karşılık vermeye devam ettiklerini belirterek, 4 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirdiğini bildirdi. 

GENEL

Türk Silahlı Kuvvetleri PKK'lı teröristlere yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda 7 PKK/YPG'li teröristi daha etkisiz hale getirdi. Bununla öldürülen terörist sayısı 64'e...

GÜNDEM

Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

GENEL

Milli İstihbarat Teşkilatı, terör örgütü PKK'nın sözde sorumlularından Şirvan Hasan'ı düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.