• DOLAR 32,51 %-0.10
  • EURO 34,96 %0.32
  • ALTIN 2.434,56 %0.47
  • BİST100 9.811 %0.91
  • BITCOIN 63.853 %-4.27
  • ETHERIUM 3.124 %-5.05
21°

Trabzonspor Haberleri

Trabzonspor haberleri ve güncel Trabzonspor gelişmeleri, Trabzonspor ile ilgili tüm video, Trabzonspor fotoğrafları ve Trabzonspor haberleri Son dakika haberleri | Günlük haberler - aslida.com sitemizde


SPOR

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında Fatih Karagümrük’ü 3-2 mağlup ederek rövanş öncesi avantaj elde etmiş oldu.

SPOR

Gaziantep FK, Süper Lig'in 34. haftasında 28 Nisan Pazar günü konuk olacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında oynanacak olan Trabzonspor - Fatih Karagümrük maçının ilk 11'leri belli oldu.

SPOR

Son dakika Trabzonspor haberleri... Trabzonspor, hayatını kaybeden onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın kulüp başkanlığı döneminde 4 kupa kazandı.

SPOR

Son dakika Trabzonspor haberleri... Bordo-mavili takım Galatasaray ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Dries Mertens'i gündemine aldı.

SPOR

Son dakika Trabzonspor haberleri... Trabzonspor ile Süper Lig ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşayan Abdullah Avcı, kariyerine Türkiye Kupası’nı da...

SPOR

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın sahasında Fatih Karagümrük ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

SPOR

Son dakika Trabzonspor haberleri... Süper Lig’deki üçüncülüğünü sürdüren Trabzonspor’da gözler Türkiye Kupası’na çevrildi. Yarı final ilk maçında Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak...

SPOR

Son dakika Trabzonspor haberleri... Bordo-mavili kulüp olaylı Fenerbahçe derbisi hakkında yeni bir açıklama yayımladı.

SPOR

Son dakika Trabzonspor haberleri... Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, büyük başarılara imza attığı bordo-mavili takımda sadece Türkiye Kupası kazanamadı.

SPOR
SPOR