İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik hava saldırıları devam ederken, bölgede insanlık krizi yaşanıyor. İsrail acımasız saldırılarına ara vermeden masum kadın ve çocukları katlediyor. Binlerce sivil hayatını kaybederken, hayatta kalanlar açlık, susuzluk ve hastalıkla mücadele etmek zorunda.

Yediot Ahronot gazetesinde yayınlanan habere göre, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail ordusu tarafından kontrol edilen Netzarim Koridoru'nda askerleri teftişi sırasında endişe verici açıklamalarda bulundu.

REFAH’A ASKERİ OPERASYON SİNYALİ

Gallant, konuşmasında “Hamas'ın esir değişimi konusunda herhangi bir anlaşmaya varma niyetinde olmadığına dair endişe verici göstergeler gözlemledik. Bu, çok yakında Refah'ta ve Gazze Şeridi'nin diğer yerlerinde güçlü bir askeri operasyon anlamına geliyor” dedi.

Uyuşturucu satıcılarına geçit yok! 10 ayrı adres ve 4 ayrı araca baskın... Uyuşturucu satıcılarına geçit yok! 10 ayrı adres ve 4 ayrı araca baskın...

İNSANLIK KRİZİ YAŞANIYOR

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in Gazze'ye saldırılarında öldürülen İsrailli esirlerin sayısının 70'i geçtiğine vurgu yapmıştı. İsrailli esirlerin yakınları ve onların destekçileri, Refah'a düzenlenecek saldırının "esirlerin hayatını hiçe saymak anlamına geldiğine” ilişkin uyarılarda bulunuyor.