28 Şubat darbe davası bilindiği gibi 5 yıllık bir süreç neticesinde sonuçlandı. 103 sanıktan 68 sanık beraat ederken 21 sanık ise müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Ama yaş ve sağlık sorunları nedeniyle sanıkların tutukluluk hallerine gerek görülmedi. Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar. Haftada bir gün en yakın karakola gidip  imza atarak ''Biz buradayız'' diyecekler. Ne yani hepsi bu mu? 
Yapılan bunca zulümden sonra ''yok ben yaşlıyım, yok benim tansiyonum var, yok benim kalbim var'' deyip yırtacaklar. Bu durum bana uyku apnesiyle cebelleştiği söylenerek salıverilen bir damadı hatırlattı.
Yani anlayacağınız; Sağlık sorunları yaşayan darbeciler içeride fitirfitir cezalarını çekmek yerine sözüm ona sefalarını süre süre cezalarını çekiyorlar, çekecekler. Peki şimdi kimlerin vicdanı rahat? 
 Merhum Erbakan Hoca, 83 yaşındayken 2 yıl ev hapsine mahkum edilmedi mi?
 O paşalar, Merhum Erbakan Hocayı halkı kışkırttığı, birbirine kırdırdığı paranoyaklarıyla tehdit etmedi mi, ona zulmü reva görmedi mi? Kim bunların hesabını verecek... Darbe yapacaksın, sonra da çekmen gereken cezadan yaşlısın diye haftada bir kendini gösterek kurtulacaksın. Ne ala memleket değil mi?
Hangi vicdan bunu kabul edebilir ki. 28 Şubat davasında müebbet hapis cezasına çarptırılanlar yaş ve sağlık nedeniyle tutuklanmazken mevcut tutuklamalar nasıl izah edilecek? 28 Şubat darbesinin failleri müebbet hapis cezası çarptırıldıktan sonra salıverilirken 28 Şubat'ın mağdurları niçin zindanlarda tutuluyor? O zaman 28 şubat mağdurlarına da müebbet verin ve ertesi gün hepsini salıverin.
İçeride 75, 80, 85 yaşlarında olan masum insanlar da o zindanlardan kurtulmuş olsa fena mı olur, kamuoyu vicdanının hiç mi değeri yok? Hapishanelerde 600'e yakın 28 Şubat mağduru varken kimin vicdanı rahat bilemiyorum. 21 tane paşayı sahil kasabalarında sefa'ya mahkum eden hakimlere ve savcılara bir vatandaş olarak sesleniyorum: Adalet Adil olanların eline verilmeli çünkü; Türkiye'de darbe yapmak bu kadar ucuz olmamalı. Sarfettiğim bu sözleri lütfen sağa sola çekmeyin. Biz 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı idam kararı beklerken, Fetö haininin Türkiye'ye iade edilip yüzlerce şehidimizin intikamının alınmasını beklerken o hain de yaş ihlaline takılacağı için herhangi bir cezaya çarptırılmayacak öyle mi? 
Fetö haininin önünde kapı gibi 28 Şubat darbecilere verilmiş emsal karar var. Şimdi tekrardan merhameti, vicdanı ve yüzyıllların getirdiği örfi ve yazılı kaynakların birikimine sahip olan değerli Türk Adaletine güveniyor ve hakimlerimizin kararlarını bir kere daha gözden geçirmelerini . Bunu hem 28 şubat mağduru rahmetli Erbakan hocanın ruhu için hem de 15 Temmuz şehitlerizin ruhları için arz ediyoruz.
Türkiye'de darbe yapanların cezası, sahil kenarlarında kadeh tokuşturmak olmasın!