Kur’an’ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda iftar sofralarını tek tek dolaşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi.
“Rabbim birlik beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin”
Battalgazi, Şehitler, Osmangazi ve İstiklal Mahallesi halkıyla birlikte iftarını açan Başkan Kadıoğlu, “Esenyurt ’ta düzenli olarak kurduğumuz sokak iftarlarımızdavatandaşlarımız ile birlikte gönül sofralarımızda oruçlarımızı açıyoruz. Rabbim bin aydan daha hayırlı olan günü barındıran Ramazan ayı Kadir gecenizi şimdiden kutluyorum. Ramazan ayının tüm halkımıza ve milletimize birlik beraberlik getirmesini diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin ve bu Ramazan bayramını bizlere hep birlikte görmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.
Daha sonra Esenyurt Sinop Dernekler Federasyonuna ziyarette bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu sohbet ve ikramlar sonrası alandan ayrıldı.
Esenyurt Belediyesi Ramazan Etkinlik alanında Türkiye’nin sevilen isimlerinden İlahiyat Profesörü Nihat Hatipoğlu sahne alarak Esenyurtlu vatandaşlara Peygamberin hayatından kesitler anlatarak maneviyat dolu bir Ramazan gecesi yaşattı.