Çocukların kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla bünyesinde kurduğu gençlik merkezlerinde birçok kurs açan Kağıthane Belediyesi, yaz boyunca binlerce çocuğa kurs hizmeti verdi.
Kurslar arasında yer alan keman dersini tercih eden öğrenciler, usta eğitmenler eşliğinde bu sanat dalının inceliklerini öğrendi.
Hamidiye Gençlik Merkezi Keman Kurs Öğretmeni Türkan Sevinç, öğrencilerin yaz boyunca devam eden keman kursuna büyük ilgi gösterdiğini belirterek, bu durumun kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Kurslarını eğlenerek geçirdiklerini ifade eden Sevinç, “Kursiyerlerimizin hepsi severek ve isteyerek geldiler. Böyle olması kemanı çabuk öğrenmelerini sağladı. Hepsi çok güzel çalıştı. Güzel parçalar öğrendiler. Daha önce çeşitli konserler verdik, vermeye de devam edeceğiz. Müzik insanları çok mutlu ediyor ve başarıya götürüyor. Öğrencilere bu imkanı veren Kağıthane Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Çok önemli ve faydalı bir kurs dönemi geçirdik. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.
Kursa katılan öğrenciler de derslerin verimli geçtiğine değinerek, bir çok parçayı öğrenme imkanı yakaladıklarını anlattı.