19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile 29 Mayıs İstanbul'un Fethi 'Gücümüz Gençliğimiz' 10 gün sürecek etkinliklerle kutlanıyor. Fetih ve Gençlik Şöleni Haliç'teki kürek, yelken ve Dragon bot yarışlarından, geleneksel spor turnuvalarına, Bilim Şenliği'nden sahne performanslarına, belgesel film gösterimlerinden sokak basketbolu turnuvalarına kadar pek çok sportif ve kültürel etkinliklere sahne olurken, Eyüp genelinde gençlerle yapılan ankette en çok istenen sanatçı olarak çıkan, Mustafa Ceceli de Eyüplü gençlere bir konser verdi.
Mustafa Ceceli konseri ile birlikte liseden mezun olan öğrenciler için özel kep töreni de gerçekleştirildi. Binlerce lise öğrencisi keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadı.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, her yıl bu etkinlikleri daha da kapsamlı hale getirerek devam ettireceklerini belirterek, unutulmaz bir konser veren ünlü sanatçı Mustafa Ceceli'ye teşekkür etti. Mustafa Ceceli'ye çiçek sunan ve sahneden öğrencilere de kısa bir konuşma yapan Başkan Aydın, Eyüp Belediyesi olarak her zaman gençlerin, çocukların ve öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.