“Kılavuzu karga olanın burnu pislikten kurtulmaz” demiş atalarımız. Şimdi bu söze uygun olarak ABD kılavuzluğunda; Türkiye, Suriye ve Irak’ı bölüp parçalamak ve daha kolay yutulur bir lokma haline getirmek için Kürtleri kullananlar, büyük bir yenilginin eşiğine gelmiş durumdadır.
ABD gibi Siyonistlerin uşağı olmuş devletler yerine İslam kardeşliğine ihtiyacı olan Kürtler, ne yazık ki çoğu kere aldandılar. Barzani örneği ortada dururken hala ders ve ibret almadan bu sefer bölgenin en güçlü devleti olan Türkiye’ye kafa tutmaya kalkıştılar. Öyle ki gerilla taktikleri ile ağır zarar verdikleri ülkemize; bu sefer düzenli bir askeri güç ile darbe vurmaya kalktılar. 
ABD’nin dolmuşuna binip dolduruşa geldiklerinden Afrin’de Özgür Suriye Ordusu ile beraber hareket eden Türkiye’ye saldırmaktan çekinmediler. İşin kötüsü hala akılları başlarına gelmedi. Bu umutsuz çatışmadan medet uman binlerce akılsız insan var. Hâlbuki Afrin çatışmasının sonu bellidir. PKK terör örgütü yok edilecektir. Bunun aksinin olması mümkün değildir.
Çünkü ancak gerilla taktikleri ile karşı durabilecek güçleri vardır. Yani “gece silahlı gündüz külahlı” dediğimiz vur-kaç savaşı ile ayakta kalmaları mümkün iken şimdi Afrin ve Kuzey Suriye’de toplanarak ordumuzun ekmeğine yağ sürüyorlar. Artık bu dehşetli terör örgütünün toptan imha edilmesine ramak kalmıştır. Yapılacak tek iş; sivilleri canlı kalkan olarak kullanan bu terör örgütünü masumları ayırt ederek yok etmektir. 
Nitekim kılı kırk yararak hatta askerlerimizi tehlikeye atmasına rağmen sivillere zarar vermeden harekât icra edilmektedir. Bu konu işin en önemli tarafı olup işin bir miktar uzayacağına delildir. Fakat sonuçta bölgenin terörden arındırılması için hassas olmak mecburiyeti vardır. Bu sayede sadece Arap halkı ile değil bölgede yaşayan Müslüman Kürt halkı ile bu İslam’ın bahadır evladı olan Türklerin tekrar kucaklaşması sonucunu doğuracaktır. İşte Batı dünyasının ve Siyonistlerinin en çok korktukları şey de budur. Bu nedenle her türlü fitneye ve PKK terör örgütüne destek olacak fenalıklara hazır olmak zorundayız.
PKK, düzenli ordu ile çatışmaya girme akılsızlığını daha önce Hakkâri’de yapmıştı. Sonuçta beş yüzden fazla kayıp vererek ağır bir darbe aldılar. Bölgenin en güçlü ordusuna sahip Türkiye ile çatışmaya girip kazanma şansı sıfır olan bir işe soyunmak PKK’nın en büyük ahmaklığından bir tanesidir.Afrin operasyonu bu açıdan bakıldığında yani PKK terör örgütünün tamamen yok edilmesi için büyük bir fırsat meydana getirmiştir. En büyük eziyeti bölgede yaşayan Kürt kardeşlerimize ve Müslümanlara karşı yapan terör örgütü, halkı haraca boğarak olmadık fenalıkları yapmıştır. Dinsiz, imansız bu aşağılık terör örgütü yöneticileri; Marksist bir anlayışla hareket ederek amaçlarına ulaşacaklarını zannettiler. Hâlbuki dinine gerçekten güçlü bir şekilde bağlı olan Kürt halkının, bu amansız katillere karşı koymayacağını düşünerek aldandılar. Öyle ki şimdi de Batı ülkelerinin maskarası oldular. Lakin artık bu İslam’ı bölmeye ve parçalamaya yeminli bu teröristlerin sonu gelmiştir.