Açılış yoklama ile birlikte 18 maddenin görüşüldüğü toplantının Meclis BaşkanvekilliğiniAv. Emin Batmazoğlu yaptı.Haziran ayı ikinci oturumunda gündem maddelerine geçilmeden önce önerge sunan CHP GrubuMeclis Üyesi Taner Uluğ, belediye tarafından ilçeye kazandırılan Atatürk Mahallesi ve Turgut Özal Mahallesi Termal Tesislerinin ne zaman açılacağını ve hangi koşullarda kullanılacağı sorularını yöneltti.
“İki termalimiz de faaliyette”
Sunulan önergeye sözlü olarak cevap veren AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Akboğa, “Şuanda iki tesisimizde faaliyete geçmiş ve işletmesi bizzat belediye bünyesindedir. Çalışan personellerimizin kontrolünde yapılmaktadır. Şuan ise termal tesisimiz belli bir süre ücretsiz hizmet verecek ve vatandaşlarımız başvuru gününe göre sıralamayla kaplıca-termal hizmetimizden yararlanacaktır” dedi.
“18.000 Esenyurtlu’yu ağırladık”
Mustafa Akboğa ardından söz alarak Taner Uluğ’un sorusuna cevap veren AK Parti Meclis üyelerinden Kenan Kula; “ Şuana kadar tesisimizde 18 bin Esenyurtlu vatandaşlarımız hizmet gördü. Bir önceki mecliste de biz sizlere ve ailelerinize davet gönderdik, fakat sizler gelmediniz” dedi.