Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu ocak ayı olağan toplantısında konuşan Başkan Aziz Yıldırım transfer konusuyla ilgili olarak, "Birkaç oyuncu üzerinde durduk ama bunlardan son yabancı bir oyuncuyla ilgili belli bir noktaya geldik. Yüzde 100 diyemiyorum. Maddi kaynakları da bu transfer için zorluyoruz." dedi.

İşte Aziz Yıldırım'ın açıklamaları;

Sesim çatallaşmış biraz rahatsızım. Ama konuşmak zorundayız. Herkes konuşuyor çünkü. Konuşunca da ceza veriyorlar. 3 Temmuz devam ediyor. 3 Temmuz bu ülkede bazı şeylerin değişmesine kadar devam edecek. Bugün FETÖ ile yapılan mücadelede Cumhurbaşkanına söyledim, “Bir siz vardınız, siz mücadele ediyorsunuz Sizin yanınızda, bakanlar, milletvekilleri, bürokratlar yoktu. Bir de Fenerbahçe camiası vardı” dedim. FETÖ'den şikayet etmesi gereken insanlar mücadele etmiyor. Herkes kaçıyor. Sorumluluk alacak şekilde arkadan itiliyoruz. Diğer insanlar ise saklanıyorlar.

'BİR YABANCI OYUNCUYLA BELLİ BİR NOKTAYA GELDİK'

Birkaç oyuncu üzerinde durduk ama bunlardan son yabancı bir oyuncuyla ilgili belli bir noktaya geldik. Yüzde 100 diyemiyorum. Maddi kaynakları da bu transfer için zorluyoruz. Bu dönemde oyuncu almak ya da satmak konusunda Türk sporu rahat değil. Türkiye'de artık oyuncu satmak, oyuncu almak eskisi kadar kolay olmayacak. Kurlar yükseliyor. Amatör şubelerde zaten 80 trilyon açık vardı. Yüzde 30 kur artışıyla 25 trilyon daha borç eklendi.

FENERBAHÇE ÇOCUK KULÜBÜ

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu ocak ayı olağan toplantısı bugün saat 10.30’da başladı. Faruk Ilgaz Tesisleri’ndeki toplantıda 40 yılını dolduran üyelere plaket ve gümüş rozetleri, 50, 60, 70 ve 80 yılını dolduran üyelere plaket ve altın rozetleri verilecek. Ancak gözler ise flaş ve tartışılacak açıklamalar yapması beklenen Başkan Aziz Yıldırım’ın üzerinde olacak.İlk olarak önemli bir proje açıklanacak;  Fenerbahçe Çocuk Kulübü…

Fenerbahçeliler, doğan çocuklarını kulübe yıllık 100 lira karşılığı üye yapacak, bu üyelik 5 yıl sürerse o çocuklar 18 yaşına geldiklerinde yüzde 50 indirimli olarak kulübe üye olma hakkı kazanacak. İşte sarı lacivertlilerin bu yeni projesi bugün ilk kez üyelere ve kamuoyuna duyurulacak...

EKİCİ CEVABI VE ATAMAN'A YANIT

Başkan Yıldırım ise ilk etapta Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’ya, Mehmet Ekici konusunda yanıt verecek. Sarı lacivertli takıma gelmek isteyen tecrübeli futbolcunun daha önce Fenerbahçe’ye teklif edildiğini ve kendilerine bu konuda Trabzonspor’dan talep geldiğini açıklaması bekleniyor.

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler de verecek olan Yıldırım, basketbolda Galatasaray derbisinin ardından yaşanan olaylarla ilgili kendisi hakkında Hürriyet’e konuşan sarı kırmızılıların antrenörü Ergin Ataman’ın sözlerine, Volkan Demirel konusunda eleştiriler yapan Galatasaraylı yöneticilerin açıklamalarına da karşılık verecek.