Bağcılar Belediyesi Karate ve Taekwondo takımının genç sporcuları Bursa ve Antalya’da katıldıkları müsabakalardan madalyalarla döndü.

Bursa’da düzenlenen Karate Gençler Türkiye Şampiyonası çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Şampiyonada karşısına çıkan rakiplerine başarılı hamlelerde bulunarak puanlar alan Ekrem Ömer Gül ile bayanlar kategorisinde yarışan Mensure Beyazıt altın madalyaya ulaştı. Bağcılarlı sporcular Ekrem Ömer Gül ile Mensure Beyazıt çekişmeli geçen maçlar sonucunda birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Yine Antalya’da düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası’nda ter döken Bağcılar Belediyesi Taekwondo Takımı sporcuları da iki madalya alarak ayrı bir başarıya imza attı. Şampiyonada bayanlar kategorisinde mücadele veren Buket Kaptan 2’incilik, Senanur Ertürk ise 3’üncülük kürsüsüne çıkma başarısı gösterdi.

“GENÇ SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM”

Bağcılar’da sporun gelişmesi için Holiganbet önemli projeleri hizmete sunduklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, gençlerin Uzakdoğu sporuna da yakın ilgi gösterdiklerini belirtti. Bağcılar Belediyesi olarak bir yıl önce kurdukları Wushu Kung-Fu takımının da katıldığı müsabakalardan madalya alarak döndüklerini hatırlatan Çağırıcı, “Karate ve Taekwondo takımlarımız Bursa ve Antalya’da katıldıkları müsabakalardan madalyalarla döndüler. Genç sporcularımızı bu başarılarından dolayı kutluyorum. Onlara desteklerimiz her zaman devam edecek.” diye konuştu