Galibiyet sevincini tribünde bulunan oğlu Ömer ile yaşayan Emre, basın mensuplarına açıklamasını da çocuğuyla birlikte yaptı.

Gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde yer alma yolunda çok değerli bir galibiyet elde ettiklerini belirten tecrübeli oyuncu, "Başka şekilde konsantre olamazdık. Türkiye'de insanlar kendilerinde neyi görüyorlarsa neyi eksik yaşıyorlarsa karşılarındaki insanlara bunu rahatlıkla söylemekten ve iftira atmaktan çekinmiyorlar. Fenerbahçeliliğimi kimseye ispatlayacak durumum yok. Ben 8 seneye yakın orada oynadım ve formanın hakkını verdim." dedi.

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde yükümlülüklerini yerine getirdiğini kaydeden Emre, "Oğluma bir öpücük gönderdim diye abartılı mı sevinmiş oluyorum? İnsanların biraz vicdanlı yaklaşmalarını istiyorum. Geçen sene Fenerbahçe formasıyla burada şampiyonluk kaybettim. Soyunma odasında hüngür hüngür ağladım. Bugün de Medipol Başakşehir forması altında Avrupa'ya katılabilmek için önemli avantaj yakaladığımız için oğlumla bu sevinci paylaşmamda mı sakınca var? Lütfen herkes olaylara biraz daha vicdanlı baksın. Ülkemizde bu şekilde herkesi suçlamak, yakıştırma yapmak olmuyor. Oğlumla sevincimi paylaşmamdan normal bir şey olamaz." diye konuştu.

"Fenerbahçe'den ayrılırken zor zamanlar yaşadım"
Fenerbahçe maçında sakatlığı nedeniyle kötü oynadığını anlatan Emre, "İnsanlar bu hayatta şerefi ve namusu için yaşar. Bugün kötü de oynadım, sakatlığım vardı. Kötü oynasak başka tarafa, iyi oynasak başka tarafa çekerler. Hayatta doğrularım için oynuyorum. Medipol Başakşehir forması altında Avrupa için önemli avantaj yakaladığımızdan dolayı oğlumla bu sevinci paylaşmamda mı sakınca var? Fenerbahçe taraftarı bundan dolayı kızıyorsa, yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Kimseye ispatlayacak bir şeyinin olmadığını belirten Emre, "Fenerbahçe'den ayrılırken zor zamanlar yaşadım. Elimden geldiğince camiayı yıpratmayacak şekilde konuşmaya çalıştım ama bugün oğlumla sevincimi bu kadar gündeme getirmelerini de herkesin vicdanına bırakıyorum." şeklinde konuştu.