Serdar Aziz’in ilk 11’e girmesiyle Riekerink’in yanında maçları takip eden ve bu durumdan oldukça rahatsız olan Aurelien Chedjou için Marsilya haberleri yapılmaya başlandı. Çin’den gelen teklifleri reddeden ve Fransa’ya dönmek için sarı kırmızılı yönetimi karşısına alan Kamerunlu stoperin “Göndermezseniz sezon sonu bedavaya giderim” dediği iddia edilirken, Marsilya cephesinde Chedjou için durumların tam tersi yönünde cereyan ettiği, ne Rudi Garcia’nın ne de Sportif Direktör Zubizaretta’nın Chedjou için herhangi bir tasarrufta olmadığı öğrenildi.

CHEDJOU BURADA AMA HUNTELAAR İÇİN ÜMİT VAR

Lig 1’de sıkıntılı bir sezon geçiren Marsilya’nın yeniden yapılanmaya gideceği ifade edilirken, Chedjou’nun bu yapılanma içerisinde düşünülmediği anlaşıldı.

HUNTELAAR'I ESKİ KULÜBÜ AJAX DA İSTİYOR

Galatasaray ile ilgili Chejdou gelişmesi bu şekilde seyrederken, Hollandalı golcü Huntelaar’ın Ocak ayında sarı kırmızılı formayı giyeceği haberleri sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırmış durumda. Kolbein Sigthorsson’un sakatlığı sebebiyle Eren Derdiyok’tan yeterli verimi alamayan Galatasaray, tecrübeli golcüyü transfer etmek isterken, Huntelaar’ın da Sneijder’le görüştüğü ve Ocak ayında Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Eski kulübü Ajax’ın da ilgilendiği Huntelaar’ın önümüzdeki günlerde vereceği karar merakla beklenirken 33 yaşındaki milli futbolcunun Süper Lig deneyimi yaşamak istediği bilgisi geldi.