Levent Gültekin/ Diriliş Postası

Fernando Muslera için Asmir Begovic + 1 milyon Euro teklifi yapan Chelsea, Galatasaray yönetiminin Begovic + 5 milyon Euro teklifiyle karşı karşıya kalırken, ‘Mavilerin’ düşünmek için biraz zaman istediği öğrenildi. Süper Lig’de gösterdiği başarılı performansla yıllardır Avrupa devlerinin transfer listesinde yer alan Muslera için sarı kırmızılı yönetim taraftar tepkisinden çekinirken, Uruguaylı eldivene Stoke City’nin de talip olması bir anda işin rengini değiştirdi.
23 yaşındaki milli kaleci Jack Butland’in sakatlığından sonra kaleye tartışmasız bir oyuncu arayan Stoke City, Muslera için Galatasaray’a 6 milyon Euro önerdi. Şu anda 33 yaşındaki Lee Grant ve 40 yaşındaki Shay Given’in insiyatifine kalan deneyimli teknik direktör Mark Huges, Muslera’nın bir an önce alınmasını isterken, İngiliz yöneticilerin bu transfer için bir hayli istekli oldukları belirtildi. 

Muslera’yı satmaları halinde onun ayarında bir kaleci bulamayacağını bilen Galatasaray yönetimi, zirve yolunda böyle Nando’yu bırakmaz istemezken, taraftar ve camianın göstereceği tepki yöneticileri şimdiden ürkütmüş durumda.