Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Luis Nani'nin, Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanacak derbi hakkındaki "Türkiye Ligi'ni takip etmiyorum. Benim de dünyanın da çok ilgisini çeken bir maç değil" yorumu iki takımın taraftarlarını kızdırdı. 
 
Portekizli yıldız, vatandaşı Cristiano Ronaldo'nun Ballon d'Or'u hakkettiğini ve kendisinin Lionel Messi ve Antoine Griezmann'dan daha etkili bir performans sergilediğini belirtti.

RONALDO İNANILMAZ BİR PERFORMANS SERGİLDEDİ
 
Ronaldo'nun bu sene Avrupa'daki en önemli kupaları kaldırdığına dikkat çeken Nani, ''Şampiyonlar Ligi ve EURO2016'yı kazandı. La Liga'da da inanılmaz bir performans gösterdi'' ifadelerini kullandı.
 
29 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Milli takımdan da arkadaşı olan Ronaldo için ''40 yaşına kadar aynı istikrar ile oynayarak, Portekiz Milli Takımına katkı sağlayacaktır'' derken, Ronaldo'nun milli takım üzerindeki etkisini ''Takım arkadaşlarına inanılmaz bir katkı sağlıyor, çevresindeki herkesi daha iyi oynamaya sevk ediyor'' sözleriyle açıkladı.
 
Cristiano Ronaldo daha önce Ballon d'Or'u 2008, 2013 ve 2014 yıllarında kazanmıştı.

NANİ LA LİGA'DA 9 MAÇTA 1 GOL ATTI
 
Eski Fenerbahçeli yıldız futbolcu Nani, bu sene Valencia formasıyla La Liga'da 9 maçta 1 gol, 4 asistlik bir performansa imza attı. Nani sezon başında 8 milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den Valencia'ya transfer olmuştu.
 
Bu sene Ballon d'Or ödülü Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Antoine Greizmann arasında geçecekken, bir çok kişiye göre Ronaldo ödülün favorisi durumunda.