Levent Gültekin/ Diriliş Postası

Pazar günü TT Arena’da kritik Kayserispor maçına çıkacak olan Galatasaray’da Selçuk İnan, Snijder ve Carole’ün sakatlıkları devam ederken, üç yıldız futbolcunun haftayı dinlenerek geçireceği belirtildi.

'BİZ İYİ BİR KADRO VERDİK'

Galatasaray’da Sneijder, Selçuk İnan ve Carole’ün sakatlıkları her ne kadar panik havası estirse de sarı kırmızılı yönetim bu sakatlıkların üzerinde fazla durulmaması yönünde fikir birliğine vardığı belirtildi. Riekerink’in eline son derece alternatifli bir kadro verdiklerini düşünen yönetimin üç oyuncunun yerinin rahat rahat doldurulabileceğini düşünürken, özellikle Levent Nazifoğlu’nun haftalardır yedek kulübesinde oturan birçok yıldızın Kayserispor maçında değerlendirilmesi gerektiği şeklinde teknik heyete mesaj verdiği anlaşıldı.

SNEİJDER YOKSA 4-4-2 DENENMELİ

Kasımpaşaspor’dan 4 milyon euro’ya alınan Eren Derdiyok bu hafta hocası Riekerink’ten şans bekleyen oyuncuların başında yer alıyor. Sneijder’in yokluğunda 4-4-2 sistemini denemesi beklenen JOR’un forvet hattında Eren – Podolski ikilisini oynatması beklenirken, sol bekte ise hafta içinde ekstra antrenmanlar yapan Linnes’in görev alması bekleniyor. Kanatlarda Bruma ve Yasin ikilisinden vazgeçmeyen Hollandalı teknik adamın Garry Rodrigues tercihi merak edilirken, orta sahada ise sergilediği bitik performansla haftalardır dökülmesine rağmen bir türlü kesilmeyen Selçuk İnan’ın yeri Tolga Ciğerci ile doldurulmaya çalışılacak.