Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Katar'a gelen Trabzonspor, dün özel karşılaşma oynadığı El Sadd ile kardeş kulüp oldu.
Bordo-mavili kulübün başkanı Muharrem Usta, yönetim kurulu üyeleri ve kafilede yer alan davetliler, El Sadd Kulübünün bir restoranda verdiği yemeğe katıldı.
Yemeğin ardından yönetim kurulu üyesi Gökhan Saral ve davetliler, horon oynadı. El Sadd Kulübü yetkilileri de horonu görüntüleyerek, keyifle izlediler.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 gündür Katar'da bulunduklarını belirterek, "Burada El Sadd Kulübü yetkilileri bizi olağanüstü misafir ettiler. Dün de dostluk maçımızı yaptık. Trabzon'da stadımızın açılısına Katar emiri de gelmişti. Bizim için Katar-Türkiye dostluğu önemli. Bu dostluğun içerisine bir şey daha ilave etmek istiyoruz. Trabzonspor ile El Sadd'i kardeş kulüp ilan ediyoruz." dedi.
"Bu dostluk umarız güzel yerlere devam eder"
El Sadd Kulübü Üst Düzey Yöneticisi Turki Al Ali ise Trabzonspor'a teşekkür ederek, "Umarım Katar ziyaretinden keyif almışsınızdır. Trabzonspor ile El Sadd arasındaki bu dostluk umarız güzel yerlere devam eder." ifadelerini kullandı.