Levent Gültekin/Ayrıntılı Haber
Basında çıkan haberlerin abartıldığını söyleyen Tütüneker tek hatalarının Pazar günü antrenmana çıkmak olduklarını söyledi.

İşte Uğur Tütüneker’in diğer açıklamaları;
Bizim basında çıkan haberler çok abartılı olmuş, süreç biraz bizim birazda kulübün hatalarından bu raddeye kadar geldi. Bizim hatamız çalışma izni başvurusu yapılmadan Pazar günü antrenmana çıkmamız oldu.Kulüp aslında bu başvuruyu ya daha erken yapmalıydı ya da bizi bilgilendirmeliydi. Dün antrenmana geldiler bize prosedürün bu şekilde olmadığını, Turizm izniyle çalışmanın yanlış olduğunu açıkladılar. Çalışma iznimiz çıkana kadar İsviçre’de değil kendi ülkemde olmam gerekiyor, izin çıkar çıkmaz tekrar İsviçre’ye geri döneceğim. Aslında daha evvel antrenmanlara çıkabilirdim ama 4-5 gün takımı dışarıdan takip ettim. Şimdi alışma iznini alınmasını bekliyorum.
İşte telefonların yeni zamlı fiyatları 

Takımda yapılacak transferlere ve Egemen Korkmaz konusuna da değinen Uğur Tütüneker “Egemen burada çok mutlu, kulüpte ondan memnun burada ev aldı burayı benimsedi. Egemen Korkmaz gerçekten transfer olmak isteseydi bunu gelip bana söylerdi, kendisi sözleşmesi devam eden oyuncumuz” dedi.