Levent Gültekin/ Diriliş Postası

Olaylı derbiden sonra 1 maç ceza alan ve Karabük deplasmanında takımının yanında olamayan Şenol Güneş, bu cezanın bedelini ağır bir şekilde öderken Beşiktaş şampiyonluk yolunda zorlu Karabük virajında tabiri caizse şarampole yuvarlanmış oldu.

Şenol Güneş'in takımın başında olmadığı haftada yaklaşık 6 yıldır yardımcı hocalık yapan Tamer Tuna'nın performansı merakla bekleniyordu. Zorlu Karabük deplasmanında Güneş'i aratmayacak bir yönetim göstermesi beklenen Tuna alınan mağlubiyette sınıfta kalırken 40 yaşındaki antrenörün maçı okuyamaması ve yerinde değişiklileri yapamaması Beşiktaş camiasını hayal kırıklığına uğrattı. 90 dakika boyunca sahada varlığıyla yokluğu belli olmayan Talisca'yı seyreden Tamer Tuna, Aboubakar'ı oyuna geç alırken, genel anlamda kötü bir oyun ortaya koyan öğrencilerini kendisine getiremedi. Oğuzhan Özyakup değişikliği de tartışılan Tamer Tuna siyah beyazlı taraftarları bir hayli üzdü.

2010 yılında Dardanelspor'da yardımcı hocalığa başlayan Tamer Tuna Gaziantepspor, Sivasspor ve son olarak Beşiktaş'ta aynı görevine devam ediyor.