Galatasaray'da Dursun Özbek ve Süheyl Batum'un başkanlık yarışına gireceği 25 Mayıs'taki kongre öncesi son Divan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleşiyor.

Başkan adayı Süheyl Batum, toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

Filenin Sultanları, Fransa'yı devirdi Filenin Sultanları, Fransa'yı devirdi

Teknik direktör Okan Buruk ve Galatasaray Kulübü Başkanvekili Erden Timur hakkında konuşan Batum, ''Eğer seçimi kazanırsak Okan Buruk ile de, futbolcularla da, o kombinasyonu sağlayan Erden Timur ile de her zaman beraber olmayı bir borç olarak biliriz.'' ifadelerini kullandı.

''Galatasaray'a yakışan demokrasidir''

Bizim için 24. şampiyonluk çok önemli. Ona halel getirmek istemediğimizi söyledik. 24. şampiyonluğumuzu kazanmaktan en az sizler kadar mutluyuz, gururluyuz, sevinçliyiz. Özellikle şunu söyleyeyim, neden çıktık peki? 3 nedeni var, çok büyük. Bir kere demokrasi. Galatasaray'a yakışan demokrasidir. Seçimlerimizin olgunluk içinde geçmesidir. Galatasaray üyelerinin birbirine büyük bir saygı içerisinde olması, birbirine müsamahalı davranmasıdır. Biz bunu liseden, bazılarımız camianın içerisinden bazılarımız da taraftar olarak sonuna kadar iliklerine yerleştirmiş insanlarız.